для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Нас щосили лякають


Нас щосили лякають
Москва все б віддала, що має, аби тільки деморалізувати нас - посіяти розбрат між українцями, та паніку в мізках.
 
Ось приклад. На лінкодромі опинилася дешева агітка тупінських холуїв, яку заплюсували і не піддали критиці. Панове, треба критичніше ставитися до продукції ОрдинПропагандонПрома. Ось, подивіться оцей матеріал. І спокійно, спокійно! Все обговоримо:
 
http://v-n-zb.livejournal.com/7390218.html
 
1) Хто такий автор - Марат Гельман? Політтехнолог Путіна, який працював проти України (=за янука) на виборах 2004. Путінський холуй, який інколи зображує фрондера, аби дослухалися. Хто такий Лукін - путінська шістка, як і якийсь його неназваний "друг", котрий конспіративно (адже його не назівають biggrin) повідомляє нам про секрети сучасних нащадків Чингіз-хана.  Уявляєте собі: путінські шістки розкривають його таємні плани, і досі живі і не ховаються!?))
 
2) Що містить цей матеріал? Навіювання "сдавайтєсь, хахли, сапратівлєніє беспалєзна, патаму шта бєспалєзна". Що ще? Нічого. Якщо не вважати чимось повну безсовісну брехню, розраховану на некритичне прочитання в стані знервованості.
 
Мовляв, час працює на Орду, а не на Україну. Тому, Порошенко зацікавлений зрадити Україну і стати путінським гауляйтером України, бо лякається активності ЮВТ більше, ніж Тупіна. Те, що вся Україна ненавиде Орду і персонально Путіна, мовляв, йому не важливе, бо він (увага!) дивиться у 50-70-річну перспективу і саме нею опікується. Солнцелікій фараон, син нєба. Що буде при його житті, йому не цікаво. Адже він все робить виключно альтруїстично, заради ідеї))
 
Проте, навпаки, час працює на нас: Орда слабкішатиме під впливом санкцій. А Україна витримає свої складнощі, особливо - за допомогою союзників. Та і надання нам Заходом зброї теж чим далі, імовірніше.
 
Люде добрі, не давайте собою маніпулювати! Плюйте отим гельманам у безсовісні очі і робіть своє. Лякатися Орди підстав немає: в неї мало боєздатних військ. Тисяч 50-60 всього, решта додаткових - м'ясо. Та й не все вони кинуть в Україну, бо вимушені тримати Сибір, Кавказ і Північний Захід.  Технічна перевага на сьогодні в Орди є. Але в нас є перевага в кількості готових воювати по-справжньому. В нас таких мільони. Потрібно вимагати систематичної підготовки народного ополчення: тренувальних таборів достатньої потужності, створення інфраструктури партизанської війни, системи управління і т.і.
 
Розглянемо варіанти на майбутнє.
 
1) Захід дозріває протягом кілька тижнів і озброює нас. Перевага буде вже на нашому боці.
2) Захід надто тривало дозріває. Тоді покладаємось на масове народне ополчення. Ополчення, озброєне гранатометами - це велика сила. І навіть зі стрілецькою зброєю - якщо відстрілювати ординців по одному, їх не надовго вистачить.
 
Народ перемогти неможливо. 1654 та 1918 роки не згадувайте, бо тоді не було народу - національна свідомість була притаманна далеко не всім. Зараз є критична маса націоналістів - це вже повноцінний народ.
 
Друзі, не зважайте на тимчасові труднощі і проблеми. Без цього не буває шляху до свободи. Ми все витримаємо, бо ми солідарні.
 
Перемога України неминуча!
 
Слава Україні!
 
Героям слава!
 
ukr
 
Пост скр.: щойно Жир вибовтав справжній план Тупіна (бо дійсно є хворим) - після України захоплять Казахстан!) Звісно, Біларусь - на закусь. І що, Назарбаєв із Бацьком ОБ'ЄКТИВНО не відчуватимуть надалі солідарності із Україною? Попри класову ненависть. Адже, вони впевнені в тому, що більшість їхніх народів їх любить. Тож, Майданів вони навряд чи бояться.
© Кіт [30.08.2014] | Переглядів: 1650

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.0/35

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook