для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Чи наважиться Порошенко на рішучі дії?


Чи наважиться Порошенко на рішучі дії?
Поки учасники Мінського (марлезонського) балету танцюють па-де-труа, російські війська прорубують сухопутний коридор до Криму. Поки наш Верховний Головнокомандувач танцює па-де-де з Путіним, добровольчі батальйони гинуть у Іловайську. Поки євросолов’ї щебечуть про імплементацію Угоди Україна – ЄС, Росія відправляє на Донбас тисячі військовослужбовців.
 
Чи не пора Порошенку нарешті усвідомити те, що для багатьох давно вже було очевидним? Це не сепаратизм, не тероризм, це агресивна, захватницька війна Росії проти України. Тому й наші дії мають відповідати реаліям. Так звана антитерористична операція свідчить лише про те, що керівництво країни або не усвідомлює реального стану речей, або ховає голову в пісок, боячись взяти на себе відповідальність за рішучі дії.
 
Виключно дипломатичним шляхом Путіна не зупинити. І не тому, що він, вражений маніакальною ідеєю «русского мира», втратив відчуття реальності. Хоча й це має місце. Причини суто прагматичні, і вони були зрозумілі від самого початку, від анексії Криму. Крим без сухопутного коридору – це валіза без ручки, суцільний головний біль. А щоб пришпандьорити цю «ручку», треба пробити коридор через Донецьку, Запорізьку та Херсонську області. А далі на порядку денному – коридор до Придністров’я. Отже, наступні жертви агресії – Миколаївщмна та Одещина. І чхати він хотів на «глибоке занепокоєння» та «глибоку (ма)стурбованість» ситої ледачої Європи, яку Мюнхенський експеримент з Чехословаччиною, схоже, нічому не навчив.
 
Треба нарешті визнати очевидне – Росія веде війну проти України. Поки що не оголошену, поки що не повномасштабну, але війну. У такій ситуації можливі два рішення – або дати збройну відсіч ворогу, або капітулювати і не знущатися над людьми та країною. Третього не дано.
 
Адекватний план дій, як на мене, запропонувала Юлія Тимошенко.

От тільки воєнний стан треба вводити не лише у Донецькій та Луганській областях, а і в Херсонській. Бо саме там слід очікувати удару агресора з Криму.
 
Тим часом настала друга частина марлезонського балету. Російські війська взяли під контроль Новоазовськ і ряд населених пунктів на півдні Донеччини
 
Чекаємо на реакцію Президента.
© Дмитро Ремиженко [28.08.2014] | Переглядів: 2006
Мітки: #Порошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.3/55

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook