пароль
пам’ятати
[uk] ru

Петяворовкасучкаблох


Петяворовкасучкаблох
   Ну, от і звершилось! Сьогодні Слово, Pavlotex "и примкнувший к ним" Дуплет розфігачать собі голови поклонами шоколадному зайцю. А шо?! Нарешті він став рівний Багіні. Тепер вже й кривого слова проти неї не скажеш! Все те саме і трохи більше можна сказати проти Нашого Шановного Пана Президента (надіюсь я все граматично правильно написала). Варовка-  давно вже не катить. Бо ті Енергетичні Системи фіг його знає з чого ліпились, а фабричка нашого друга Карла Маркса з народних рук в Пєцину кишеню пішла. А так сказать "Ліпєцкіє самоцвєти"... То аж крев нагла залєва і шляг трафляє. Решту собі самі перелічіть, бо якщо ще кримські ремонтні заводики згадаю, то взагалі по буквам не вцілю.
   -сучкаблох- відпадає також, тому що... А що тому що?.. Та таке враження, що Україна вже взагалі нічого не виробляє, а стоїть на паперті з простягнутою рукою. Просимо то, просимо сьо... Дали, пообіцяли, доженуть і ще дадуть... Не країна, а жебрак. І то у всьому! А податки і економічні реформи?
   Ну, а сьогодні, навіть Тузік  вип'є сто грам і пустить скупу чоловічу сльозу. Ви уявляєте, Ющенко літака скомуніздив, щоб вона не (нє, нє, не так. Правильно Вана) не полетіла. Путін шутив по тому поводу, а вона посміхалась. Вот скотина, прости Господи. Не те що наш сонц... (о, знов неправильно пишу) Сонцеликий - так треба. Так от, наш Сонцеликий лише в Очки так глип-глип, ручечкою так тріп-тріп і розплився так солідно в усмішці. Не те, що та стерво хі-хі. І не з-за якоїсь дебільноі шутки про літак. А із-за уже десятків збитих наших літаків, сотень техніки і тисяч українців. Так-так уже тисяч військових і мирних жителів.
   Ну, що ж? Давайте, починайте розказувати мені про дипломатичний протокол. Про те, як бідні політики змушені вести себе, не дивлячись на своі бажання. Навіть, сука, ПРиБЮТ хотіти підписати. А я просто запитаю: совість в вас є таке гімно підтримувати? В нього то точно нема ні стиду, ні совісті. Лише свєчной заводік в Ліпєцку. А в вас то точно заводіка нема. Так совість же ж повинна бути. Ну, помилились. Ну, вибрали. А тепер то чого морди дерете за нього? Якщо окуляри не помагають розгледіти - звертайтесь. Я вам біноклі куплю.
    P.S. То звертання не тільки до перелічених панів, то всім запєцькам присвячується.
© Сторонній [26.08.2014] | Переглядів: 1545

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.5/79

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати