для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Громадянське суспільство України має безпосередньо звернутися до США


Громадянське суспільство України має безпосередньо звернутися до США
Зібрати віча та ухвалити по всіх містах текст звернення українців до президента Обами та Конгресу США з проханням надати Україні збройну допомогу.
 
Пан Клімкін звернувся по військову допомогу  до ЕС та НАТО. Поки що від НАТО відповіді немає. Але Німеччина та Фінляндія поквапилися відмовити, мабуть, не хочуть псувати відносини з Ордою.
 
Всі факти свідчать, що найнадійніші наші друзі - Польща, Балтія, Швеція, Британія, Австралія і, звичайно, США та Канада. І лише США, лідер вільного світу, мають змогу негайно надати нам потрібну зброю у достатньому обсязі. Зараз в США тривають намагання сенаторів та фахівців Пентагону переконати президента Обаму негайно надати Україні зброю для протистояння Орді. Голос українського громадянського суспільства був би дуже важливим, враховуючі американське ставлення до демократії.
 
Друзі, я пропоную початковий варіант тексту звернення. Я впевнений, що його можна поліпшити. Запрошую вас взяти участь в цьому. Звісно, текст - це 0,001 справи, якщо не менше. Головне - зібрати віча. Враховуючи, що в нас є ще, щонайменш, дві негайні справи, гідні віча - це пришвидшення ратифікації асоціації з ЕС та прийняття закону про люстрацію, це виглядає цілковито реалістичним. Віча збирати потрібно будь що. Відеозаписи кожного віча були б свідоцтвами автентичності звернення.
 
Отже, початковий варіант.
 
Шановний пане президент США, шановні панове конгресмени Сполучених Штатів,
 
ми, українські громадяни, звертаємося до вас, як до представників Американського народу. Зараз Україна, фактично, знаходиться в стані війни з Російською Федерацією, попри те, що офіційно це досі не визнано українським керівництвом з дипломатичних міркувань. ЗМІ щоденно сповіщають про перетин українсько-російського кордону колонами російських танків, бронетранспортерів, зенітно-ракетних комплексів, важкої артилерії та реактивних систем залпового вогню новітніх зразків, а також військових, яких вже накопичилися в Україні десятки тисяч. Щодня потік росіських зброї та військових збільшується. Російські військові накопичили величезне військове угруповання на всьому кордоні з Україною, загрожуючи масовим вторгненням у будь яку мить в будь якому напрямку. Вже зараз російська армія щоденно обстрілює українську армію зі своєї території, а також, здійснюючи швидкі рейди на українську територію, з гармат, минометів, танків, реактивних артилерійських систем, огнеметів, а також минують українську територію.
 
Україна зараз щоденно втрачає своїх кращих синів. Зараз ми втратили на цій війні близько 700 військових. Країна не встигла оговтатися після чотирьох років жорстокої диктатури російського агента Януковича, виснажливих трьох місяців мирного протесту проти диктатури, як на наступний же день після народної перемоги над диктатурою, московський тоталітарний режим розпочав агресію проти України на її Сході та Півдні. Саме тому Україна не встигла навести лад в своєму державному управлінні, господарстві і в армії. Армія за годи правління Януковича була цілеспрямовано знищена - розкрадена та страчена. Країна розкрадена Януковичем та його поплічниками і, фактично, доведена до банкрутства, на межі якого країна ледве втрималася у останню мить. Армія зараз створюється наново. І, великою мірою, це - зусилля волонтерів. Майже вся країна зараз є волонтером. В Україні, попри всі тимчасові надзвичайні труднощі пограбованої країни, люди відчули себе вільними, і тому готові віддати все заради перемоги над агресором, який століттями грабував та катував Україну. Зараз в нас - вирішальний смертельний бій з цим Мордором. Тільки так ми можемо назвати цю країну, яка зве себе Російською Федерацією.
 
Агресор довго накопичував сили для цієї війни і підло напав на нас у самий складний момент для нас. Аби виправдати цей напад, він вигадав цілу пропагандистську концепцію "фашистської України" та так званої "Новороссіі" і увімкнув небачену в світі ані за нахабством, ані за масштабом, ані за майстерністю пропагандистський промисловий комплекс.
 
Українські військові, серед яких не менше половини добровольців, мужньо відвойовують території, захоплені Москвою на сході країни. Але з наближенням повного розгрому її військового угрупповання, Москва вдалася неймовірної ескалації війни, розпочавши перекидання до України нескінчених колон військової техніки та військових.
Ситуація стала дуже складною.
 
Українці ні за що не складуть зброї і не зупиняться в обороні своїй Батьківщини. Але ми не розуміємо, чому вільні країни не допомагають нам. Відсутність сучасній зброї призводить до загибелі величезної кількості наших кращих чоловіків, якої можна було б запобігти, якби ми були вдповідно озброєні.
 
Україна, як в 13, 16, 17 та 20 століттях, зараз б'ється не тільки за власну свободу, а так само - за всю цивілізацію, без перебільшення. Так сталося, що Україна - це східний бастіон цивілізованого світу. І ми ніколи не залишимо цей бастіон. Для нас, українців, свобода та демократія - головні цінності і ми завжди будемо вірним союзником Сполучених Штатів в відстоюванні цих цінностей. Наш народ завжди відчував себе членом европейської родини народів і зараз всією душею жадає якнайшвидшої інтеграції в Европу та в НАТО.
 
Зараз ми конче потребуємо вашої допомоги сучасною зброєю. Саме Сполучені Штати, як лідер вільного світу і щирий друг всіх поневолених і жадаючих визволення, всіх, хто воює за свободу, і зараз надають Україні неоцінену дипломатичну  допомогу. Ми дуже вдячні за допомогу гуманітарного напрямку, яку США вже надали Україні. Зараз ми просимо в вас зброї. Окрім вас, допомогти нема кому, тож вся надія саме на вас.
 
Зі щирою дружньою повагою до американського народу
 
- віче міста Києва,
- віче міста Львова,
- віче міста Харкова,
...
© Кіт [18.08.2014] | Переглядів: 3246

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.2/31

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook