для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Поговорили


Поговорили
Якось вже так склалось, що народився я і виріс в Київській області, вчився в Києві, служив в Підмосков’ї, а потім на Далекому сході. Тепер знову живемо в Київській області. Дружина з Іркутської області, як кажуть сини – гібрид, бо теща українка, а тесть (царство йому небесне) – поляк, а дружина себе вважає росіянкою. Та мова не про це. Майже кожні вихідні дружина зв’язується з мамою по телефону. От в ці вихідні був учасником цієї розмови. Мене вразило. Хочу поділитись.
- Ало! Прівєт мамочка! Как ви там жіви здарови. (Моя дружина за тридцять з лишнім років так українську мову й не вивчила, але в спілкуванні нам те не заважає. Тим більше, вона прихильник Бандери, Ляшка та правого сектору).
- Прівєт, доця. В нас тут всьо нормально. Живьйом потихеньку. Вот пєньсію далі (теща пропрацювала все життя на Востсібелементі гальванщицею, і заробила аж 5200 рублів пенсії. Це за вредне виробництво). А что там у вас? Тут такіє страхі по телевізору расказивают. У вас там война ідьот, розруха такая, голод. Всех руских бєндєровци ловят, бьют, насілуют, расстрєлівают. Тєбя то там нє трогают?
- Мам, да ти что? Совсєм на старості лєт ум потєряла? Какіє бандєровци? Ето ваша росія в нас Крим забрала і в Донєцке воюєт. Ето ваші снаряди і ракети падают украінцам на голови. Ето ваш дебільний путін воду мутіт. Козьол. Шоб он здох.
- Доця, да не может такого бить. Тібья наверно заставляют так говоріть. Муж твой возле тєбья?
- Дав вон сідіт, новостя в комьютєрє чітаєт.
- Дай єму трубочку, а то я не вєрю. Боюсь тєбя бєндєри где-то в каталашкє дєржат і заставляют так говоріть.
    Беру телефон.
- Ало! Мамо привіт. З вами як краще спілкуватись? Українською мовою чи на руском язикє.
- Прівєт зятєк. У вас правда всьо хорошо. Доця мнє нє врьот.
- Та правда всьо хорошо. Нікто тут рускоязичних нє трогаєт. По большому счєту тут нікто вніманія нє обращаєт на каком язикє ти говориш. Важнєє, что говориш.
- Ой нє вєрю я. В нас тут сколько бєжєнцев с Украіни. Прямо тисячі.
- Мам, а ви іх відєлі? – Питаю. – В вашем городкє оні єсть.
- Нєт, нє від’їла. Но по тєлєвізору говорять, что тисячі. І в нас в гордє тоже , говорять, єсть много бєжєнцев с Украіни. В основном медики і учітєля руского язика. Говорят, что єлє вирвалісь с Украіни.
- А ви хоть одного відєлі? Хоть с одним разговарівалі?
- Нєт, нє відєїла і нє разговарівала, но люді то нє зря говорять.
- Мам, ви только представте, гдє Україна, а гдє ваш захолустний Свірск. С какой радости бєжєнци будут пирєтся за шесть тисяч кіломєтров. Білєт на самольот то только стоіт 600 доларов. Ви просто подумайте. За 600 доларов в ростовской області можно пол года прожить. Кому нужна ваша голодная сібірь?
- Ну кушать у нас єсть что. І колбаса биваєт, і мясо. Овощі тоже почті всьо время в магазинах єсть. А вот у вас там, показивают, люді голодают. Вам росія отправіла гуманітарку, так бандєровци ні пускают, а людям кушать нєчєго.
- Да нє вєртє, - говрю, - всей етой брєхнє. Просто ваш пукін тупо воюєт с Украіной, ібо нікак нє нажрьотся, а вам кісільов ваш страшілкі расказиваєт. Танкі сюда пукін ваш шлет і ракєтниє установкі. А с гуманітаркой понти кідаєт для развода європєйских дядєй.
- Ой нє вєрю я что путін можєт такоє дєлать. Он же і так росію с колєн поднял…
- І поставіл раком, - добавляю я.
- Нєт, неправда. І тєбя і Іру (так дружину мою звати) так заставляют говоріть. Нє может путін с Украіной воєвать. Он помогаєт украінскім патріотам рускоговорящім. А по тілівізору у нас нє могут врать. Там же нє только говорять но і документальниє кадри показивают.
- Ладно, - говорю, - Досвіданя, дорогая тьоща, смотритє кісільова дальше, - і передав жінці телефон.
Оце тепер сиджу і думаю. Як що неможливо переконати рідну людину, яку знаю більше тридцяти років, яка не вірить рідній дочці, то як можна переконати чужу людину, що пуцькін конкретне хуйло, а пересічні громадяни російської педерації (бо держави росії немає) -зомбовані маріонетки.
© TVOREC [18.08.2014] | Переглядів: 3864

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.9/50

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook