для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Хворі люди


Хворі люди
Події останніх днів майже переконали мене, що проблема Росії не зникне навіть зі смертю Хуйлопутіна. І політичними чи навіть військовими методами її не вирішити. Тут, схоже, неозорий простір для представників психіатрії. Так, московити - хворі люди, і їх треба лікувати. Або ізолювати. Перший варіант довший і ефективніший, другий - простіший, але не гарантує 100%-го результату. (На початку 90-х режим ізоляції, чи то пак самоізоляції вже знімали.)
 
Історія перша. Жінка з Росії приїздить забрати свого сина, який воював на боці терористів. Для тих, хто не в курсі - ось відео.
 

 
Зауважте, це не бомжі, не алкоголіки, не якісь там люмпени. Інтелігенція, розумні, нібито думаючі люди. Але - "надивився відеороліків, побіг воювати". Причому "вояку" цьому не 15 і не 20 років, а 30. Доросла людина. Зовні. По паспорту. Але, таке враження, що цей хлопчина так і не виріс із підліткового віку - і мислить відповідно. Як і вся "ватна" Росія. Недозрілі, недосформовані, діти-переростки. Звідси і вся ця побожність у ставленні до диктаторів - Сталіна чи Путіна, неважливо. Ви уявляєте собі таке ставлення до Черчілля чи де Голля (які теж Другу світову війну виграли, між іншим)? От і я ні. А на Сталіна до цих пір моляться. Як діти на своїх батьків. Причому діти ще до періоду teenage.
 
Історія друга. На мюнхенському цвинтарі підірвали могилу Степана Бандери.
 

 
Це взагалі класична фобія. (І справа навіть не у самому факті вибуху. Може, це навіть і не рука Москви. Але - кому ще це потрібно?) Московити бояться Бандери, як діти бояться Бабая чи темряви. Бояться навіть через півстоліття після його смерті. Причому їх не зупиняє навіть той факт, що Бандера ніколи не був на території Росії, ніколи особисто не воював проти Росії. Вони просто бояться його - і все. Бояться і досі. Недаремно 2014-го назва "бандерівці" знову і досить легко увійшла в лексикон пересічного московита. Так, і ще "правосеки" - бо Ярош для "ватника" це і є новітня реінкарнація Бандери. Зауважте, не який-небудь Семен Семенченко, який давно і реально воює з терористами і кацапськими військами - а напівміфічний очільник "Правого Сектора".
 
Ну, помре/загине Путін. Що це змінить? Культовий для московитів фільм "Брат-2" вийшов на екрани 2000-го, а знімався ще за досить демократичного Єльцина. І що ж ми бачимо? З уст одного з головних героїв лунає "бендеровец". Московити жили, живуть і будуть жити цією фобією. (В тому числі й тому, що вона дуже вигідна владі. Але, повторюсь, в 90-х ніхто навіть не збирався педалювати тему "фашизма на Украине" - а поняття нікуди не ділось.)
 
Росія - хвора країна. Росіяни - хворі люди. Їх треба лікувати. Треба виводити із цього стану - як повертали до нормального життя жертв "Білого братства". Інакше ця країна так і буде проблемою як для всього світу, так і для України.
© V.Mylenko [17.08.2014] | Переглядів: 5345
Мітки: #Путін 

2 3 4 5
 Рейтинг: 48.1/53

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook