для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Москва знову "збила літак". Обставини для нас найкращі. Пане Клімкін, чому не використовуємо?


Москва знову
Західні ЗМІ зафіксували масове вторгнення ординської бронетехніки на українську територію - москва вдруге, після збитого нею Боїнга, натрапила на ріфи! Які наші дипломатичні дії? Женемо Орду з ганьбою звідовсюди на світових форумах, заганяємо її у глухий кут?
 
Навпаки: так званий "гуманітарний" ординський конвой легалізується українськими дипломатами через участь українських фахівців у ганебному балагані під назвою "перевірка вантажу гуманітарного конвою". В шулера перевіряють карти, які він сам дає для перевірки. Панове Порошенко і Клімкін, кого ви прагнете цим заспокоїти? Пане Ложкін, навіщо Ви принижуєте Україну своїм візитом в Сочі задля перемовин з якимось московським мандаріном щодо зустрічі Порошенка з Х*лом? - І це через кілька годин після того, як увесь світ побачів, очіма репортерів, вторгнення ординської бронетехніки в Україну, побачів, що війну проти України веде саме Орда, а не якісь міфічні "повстанці" та "ополченці".
 
Тим часом, наша дипломатична сила саме зараз мала б вчепитися москві у горлянку мов бульдог: ініціювати термінове скликання Радбезу ООН та европейських форумів, сумісну прес-конференцію зі світовими лідерами і т.і. В мережі повно світлин, на яких видно, що всередині, принаймні, великої частини, отих "гуманітарних" камазів - лише повітря з луб'янці. Дипломати мали б привернути світову увагу і до цього факту.   Результатом такого наступу була б повна і остаточна дискредитація ординського "гуманітарного" конвою і всього, що вона робить.
 
Після цього треба зробити заяву про абсолютну неприйнятність проникнення на українську територію будь яких ординських вантажівок. А гуманітарну допомогу москва може передавати виключно через Червоний хрест і крапка. Окремо треба підкреслити вимогу до москви оприлюднити всередині Орди заяви світової спільноти щодо її (москви) "гуманітарних" трюків. Відмову вважати приводом для посилення її ізоляції і подальшого кримінального переслідування пропагандонів, які керують ординськіми ЗМІ. Кіберсотня легко сповістила б московську інтернет-авдиторію про міжнародний резонанс стосовно московської "гуманітарної" метушні. І, задля гарантіі взаємного порозуміння, не можна не поділитися із москвинами оцим: http://censor.net.ua/news/298249/nehyi_shastat_lutsenko_o_razbitoyi_kolonne_rossiyiskoyi_bronetehniki
 
Коли люди зібралися під Радою з вимогою прийняти закон щодо люстрації, в першому читанні закон був ухвалений.
Схоже, МЗС чекає на аналогічну народну "підтримку" під його стінами?
 

 

 
© Кіт [16.08.2014] | Переглядів: 3633

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.5/50

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook