для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Від АТО до НАТО лише одна літера…


Від АТО до НАТО лише одна літера…
Десь серед широкого безлісого степу загубився конвой із 300 потужних 10-тонних машин, що везуть хтозна-що і хтозна-кого  до України. То він розділився на дві колони, то знов об’єднався, то попрямував до кордону України, то десь зупинився перед кордоном. Інформація про його пересування повниться чутками. Тільки західні журналісти повідомили, що російські бронемашини вільно перетнули український кордон, наче це для них звична справа, а над білим конвоєм кружляють озброєні до зубів гелікоптери раїсі https://news.yahoo.com/giant-column-russian-aid-trucks-154002725.html.
Українські офіційні представники наче попередили, що раіся понесе усю відповідальність за долю конвою і його вантажу у разі переходу кордону у контрольованій сепаратистами зоні. Тобто, що малося на увазі? Що ми, українські Збройні Сили, роз…формуємо отой ваш конвой до вашої матері? Чи, що ви з ним будете робити – це ваша подальша відповідальність,  а ми вмиваємо руки?...
Заява у стилі шоколадного желе… Розумійте як хочете!
Водночас, в Інтернеті повідомляється, що до Польщі прибудуть підрозділи 1-ї бронетанкової дивізії  США для спільних навчань НАТО, які вочевидь є демонстрацією намірів НАТО щодо захисту Східної Європи і її країн-нових членів НАТО, які висловлюють своє обґрунтоване побоювання можливої агресії кремля. Потроху-потроху, але зусилля НАТО по укріпленню своїх східних кордонів набувають певних форм і вимірів.
У ЗМІ поширена думка, що наразі питання членства України у НАТО не стоїть. Ну не стоїть, так не стоїть, бо там ще купа невирішених питань є. Але що заважає Україні хоча б укласти угоду із Польщею, Литвою, Латвією і Естонією про оборонний союз, який наразі виглядає досить реальною альтернативою членства у НАТО. Колись Велике Князівство Литовське у складі Польщі, України і Литви було нездоланною силою для московитів. То чому ж не повернутись до цієї ідеї зараз, коли загроза кремлівської навали реальна як ніколи? А вже потім робити конкретні кроки до вступу до НАТО.
Проте, я недарма згадав про ту відсутню літеру Н від АТО до НАТО. Це Нерішучість і Непослідовність 54%-го. Навіть зараз, коли кремль відкрито чинить агресію, заграбавши Крим і вломившись на схід України, здається що шоколадний таки погоджується із сумнівною пропозицією Баррозу проводити якісь переговори із путіним щодо євро асоціації України, зволікаючи із ратифікацією Угоди про Асоціацію з ЄС. У стані війни із заклятим ворогом такі переговори виглядали б, м"яко кажучи, зрадою національних інтересів України.
Ну дуже вже настирливо звучить у моїй голові ця думка: «Не той це президент, Не той!» От вам і та загублена літера Н, що її Не вистачає  Україні на шляху до НАТО…
© Ukrop [15.08.2014] | Переглядів: 3167

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.6/33

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook