для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Як знешкодити 200х10000 кг "гуманітарних" крокодилових сльоз


Як знешкодити 200х10000 кг
Так званий "гуманітарний конвой" не може бути чимось іншим, аніж запланованою провокацією, яка мала б радикально змінити співвідношення сил на фронті. Зрозуміло, що готується провокація, яка легалізувала б в очах московського лохторату використання всієї накопиченої на кордоні ординської армії:
http://argumentua.com/stati/k-ubiistvu-ukraintsev-vse-gotovo-otom-chto-proiskhodit-na-granitse-rossii-i-ukrainy
 
Невдовзі після зухвалої пукінської заяви "гуманітарний конвой уже отправлєн", з'явилося заспокійливе повідомлення лаВруна про те, що всі формальності узгоджені "с Кієвом" і Червоним хрестом. Зранку Чалий запевнив всіх в тому, що ситуація контролюється: вантаж буде доглядатися та перевантажуватися на кордоні у вантажівки, залучені Червоним хрестом і ним же буде доправлятися до місць. Але у 22:07 лаВрун "гласом з неба" ізрьок: "перевантажувати "гуманітарний конвой" з російських КамАЗів на транспорт Червоного Хреста не будуть." Він заявив, що "при перетині українського кордону російські вантажівки отримають українські номерні знаки":
http://www.pravda.com.ua/news/2014/08/12/7034682/ Фінт хвостом в останню мить - улюблений трюк ординських "мудрєцов".
 
Звісно, якщо не буде можливості для провокацій, москва не погребує і неприхованою агресією, якщо наважиться на неї взагалі. Але тоталітарному вошдю простіше наважитися, якщо він відчуває масову підтримку. Тож, приготований ним привід нам краще було б зіпсувати.
 
Для цього потрібно терміново подбати про деякі ознаки уваги до самопокликаних "гостей":
 
1) На кордоні, на місці, до якого дійде конвой, його має зустрічати велика купа західних журналістів, бажано - з провідних телекомпаній, а також представники ОБСЕ. Після останньої заяви лаврова це абсолютно необхідно.
 
2) Навколо місця перевантаження має розташуватися великий загін ЗСУ, який вже добре окопався.
 
3) Кілька прихованих на відстані веб-камер мають надавати картинку з місця подій незалежно від того, як почувається преса. Ляльководи "конвою" мають це знати, аби не дозволяли собі зайвого.
 
4) Через кордон пропускати по одній машині. Перевантажився - виїхав геть - заїхав наступний...
 
5) Попередити "конвой" про наслідки неналежного поводження.
 
6) Запросити керівництво США бути на зв'язку весь час, допоки триватиме кремлівська операція. І кремль має це знати. Це його чомусь дивовижно стримує.
 
Звісно, у війскових мають бути напоготові оперативні плани реагування на кожен імовірний сценарій розвитку подій на місці перевантаження.
 
Краще було б цю "допомогу" запхати кодлу ... Але ми вимушені враховувати те, що кодло грає свою пропагандистську гру, розраховану на ординський бидляк (85-95% населення).
 

© Кіт [13.08.2014] | Переглядів: 3762

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.4/39

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook