для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Сардинисты маскируются.


Сардинисты маскируются.
Бі-Бі-Сі: Деякі експерти кажуть про те, що ви можете запропонувати посаду прем’єр-міністра, наприклад Юлії Тимошенко. Точніше, вона може залишитися на посаді голови уряду після виборів у разі вашої перемоги. Що ви скажете на такі прогнози?

В. Янукович
: У Юлії Тимошенко була можливість у двох урядах показати свою ефективність. Вона цього не зробила. Тому я вважаю, що експериментувати далі - немає ніякого сенсу.
 
Бі-Бі-Сі: Ще є Арсеній Яценюк, Віктор Ющенко. З ними можливі переговори про входження в уряд?
 
В. Янукович: Ідеться, перш за все, про створення коаліції у парламенті. Сьогодні мова йде про те, під кого, під якого лідера може бути сформована ця коаліція. І це є питання переговорів між фракціями у Верховній Раді. Якщо вони здатні будуть сформувати нову коаліцію, безумовно, у них буде можливість запропонувати кандидатуру прем’єр-міністра. Я зараз на це питання дати відповідь не можу - принаймні, поки ми не одержимо результатів голосування першого туру виборів. Все залежатиме від того, хто буде третім і навіть четвертим. Бо я вважаю, що між четвертим і третім кандидатами розрив може бути невеличкий. І це також впливатиме на переговорний процес.
 
Бі-Бі-Сі: 2010 рік може стати роком перманентних виборів, оскільки після двох турів президентських виборів у травні відбудуться місцеві вибори. Не виключено також, у 2010-ому пройдуть парламентські дострокові вибори. У той же час, ви постійно заявляєте, що вже 2010 рік має стати роком економічної стабільності. Як можна поєднати перманентні виборчі кампанії і забезпечення економічної стабільності?

В. Янукович:
Я не бачу перманентних виборчих кампаній. Я бачу після президентських виборів у травні вибори місцевих органів влади. І можливі, але не обов’язкові дочасні парламентські вибори. Якщо буде створено коаліцію у парламенті, то ця Верховна Рада може успішно працювати до 2012-го року. Бі-Бі-Сі: Тобто, ви вважаєте, що у діючому складі парламенту може утворитися більшість навколо нового президента?
 
В. Янукович: Безумовно, я цього не виключаю.
 
Бі-Бі-Сі:[/B] І ви не виключаєте, що це може бути коаліція Партії регіонів і блоку Юлії Тимошенко? Чи ви маєте на увазі інші політичні сили?
 
В. Янукович: Цілком імовірно, все можливо. Але у випадку, якщо буде утворена коаліція Партії регіонів і БЮТ, то прем’єр-міністр буде від Партії регіонів. Тобто, від найбільшої фракції.
 
Бі-Бі-Сі: Це тому, що, як ви вже сказали, Юлія Тимошенко себе як прем’єр-міністр показала?
 
В. Янукович: Я думаю, що ситуація, що склалася в економіці країни у 2009 році, інші кроки уряду Тимошенко – не додають ентузіазму для того, щоб Юлія Тимошенко знову очолила Кабінет Міністрів.
 
Полностью здесь
 
---------------------------------------------------------
 
Жалкой и беспомощной выглядит попытка пятой колонны замаскировать свой антиукраинский заговор такими заявлениями.
Чжуан-Цзы [24.11.2009] | Переглядів: 2030
Мітки: #Янукович 

2 3 4 5
 Рейтинг: 33.6/17

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook