для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Провина капітанів і невинність генералів.


Провина капітанів і невинність генералів.
Провина капітанів і невинність генералів.
Угледів сьогодні інтерв’ю із капітаном 72-ї бригади, Олександром Портяненком, що видрався із параші, якому шиють справу за, начебто, зраду. І така мене лють охопила, що розбив банку, що мив у раковині. Потім спромігся якось прийти до тями і записати собі на внутрішній «твердий диск» кілька питань, на які хотілось би запитати відповіді у шановного товариства.
По-перше, що є бригада і яка кількість тієї 72-ї бригади? Виходячи із припущень і ґрунтуючись на своєму власному бойовому досвіді, та бригада має налічувати десь 1000-1500 бійців (грубо: три роти на батальйон, три батальйони на бригаду, артдивізіон, можливо, танки підкріплення, роти управління, зв’язку, тощо).
По-друге, скільки іванів потрібно, щоб втримати упійманого ведмедя (пам’ятаєте це: «Я ведмедя упіймав! Так тягни його сюди! Та він мене не пускає!»?) По первинних правилах бою, треба мати утричі більше сил для забезпечення успіху/оточення. Якщо ти оточив бригаду із 1000-1500 бійців, скільки ти маєш мати своїх бійців? Отож! Взявши арихмометра у руки, дістаємо – 3000-4500 бійців.
По-третє, якщо 3000-4500 бійців це не є «концентрація» військ ворога, по якій має бути нанесений потужний авіа- і артилерійський удар, то ще це тоді? А наших бригад «в оточенні» було аж три! Їх мали оточувати 9000-13500 кацапів! Чому вони не були атаковані? І хто оті командувачі, які неспроможні нанести такий удар? Нездарі, зрадники чи вороги?
І от логічне четверте питання: Панове товстопузі генерали! А що ви, разйоб вашу мать, робили, суки ви продажні, коли ті бригади були оточені? Та вас же ж до стінки треба ставити прямо зараз взагалі без трибуналу за злочинну бездіяльність! А верховного головнокомандувача, шоколадного зайця - до верховної стінки! Бо ви усі або зрадники, або нездарі!
П’яте питання: на скільки вояків, має припадати один генерал? В мене, нажаль, немає офіційної/правдивої статистики. Але якщо порівняти Україну із рештою країн світу, то ми, напевно, десь попереду усієї планети. На одного генерала десь 100 реальних бійців, хай мене поправлять ті, хто має реальну статистику, якщо вона взагалі існує... А 100 вояків – це відповідальність капітана.
Риторичне питання: на холеру оті усі генерали? Чим вони керують і чим управляють? Зняти погони - і у маршові роти: Дранг нах Остен! Покажіть, на що ви здатні! Хай, паскуди, відпрацьовують свої дачі і пенсії!
Шановний пане Дніпрогес, в мене до Вас є окреме питання. Я намагаюсь прорахувати кількість чиновників на одиницю ВВП країни, скажімо, на 1 мільярд доларів. Ну не зміг ще знайти таку статистику, і знаючи, які Ви справні у цій сфері, прошу Вас дослідити це питання. Гадаю, нас чекає купа викриттів, що поставить наступні запитання: скільки чиновників потребує Україна, що вони виробляють і що потребляють, скільки їх є і скільки їх потрібно взагалі?
Те ж саме стосовно Армії. Скільки генералів має припадати на отого нещасного капітана?
Як на мене, сьогодні відбувається показовий для України сценарій:  бойового офіцера капітана Олександра Портяненка, судять за те що він врятував своїх бійців від смерті у безвихідній ситуації, до якої призвели горе-єнерали з єнерального штабу, а з іншого боку,  повертають (за бабки?) до єнерального штабу єнерала Олександра Шутова, зятя зрадника Лебедєва- щоб знову вбивати наших вояків і судити невинних капітанів?
Пеця, зайка ти шоколадний! Якщо це твоя свідома політика, то недовго тобі триматися у кріслі! Запам’ятай моє слово!
Слава Україні і перемога буде наша!
© Ukrop [08.08.2014] | Переглядів: 4913
Мітки: #Порошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.8/71

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook