для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Свій серед своїх


Свій серед своїх
Якби Гоголь дожив до сьогодні, то на його сторінці у ФБ, можливо, появився би пост: „Как поссорілісь Арсен Борісовіч і Геннадій Адольфовіч”
А це я про те, що наш недостріляний Кернес заявив, що вважає Авакова і Балуту замовниками замаху на нього. Звісно, про такий розклад можна було би тільки мріяти...
Але тут, як казав баламут і краснобай Генадій Мінаєв, у нас колізія на всю хитру морду Гепиного ліца. Просто шпіонський детектив вимальовується у стилі Богоміла Райнова.
А фішка в тім, що іще один мент в екзилі, Юра Луценко, якось написав у себе на паркані таке:
 
"...выстрел в Кернеса является первым среди запланированных терактов против непокорных Москве лидеров общественного мнения.
Черные метки уже получили и другие лица, символизирующие украинский экономический национализм в регионе"
 
Я коли це читав, то ридав такими слізьми... такими!.. ну, як картеч на кабана (в даному випадку я не про Гепу).
Як звучить! – „нєпокорний Москвє!..”, „лідєр общєствєнного мнєнія!..” – це наш Юрко про Гепу таке?.. Я ще подумав: чи тупо обкурений, чи з Новодворською переплутав?.. Бо якщо урка і наперсточник Гепа – „лідєр общєствєнного мнєнія”, то таке общєство вже треба лікувати напалмом, як оті, біблейські... Сакурра?.. А, ні - Гоморра! Ну, або за грати. І „мнєніє” – туди ж.
Правда, сумніви в здатності Юри Луценка видати таке розвіялися, коли у цього політичного трансвестита і Ахметов став патріотом України.
Я тоді ще подумав: може, треба триматися подалі від „патріотів”? Бо у них така компанія, що не приведи господи – Гепа, Ахметов...
 
То я про що: Гепа звинувачує Авакова, що саме той його не дострелив, а Луценко заявляє, що то рука Москви мітила в серце нашого слобожанського козака, Бонівура Адольфовича.
 
Але цю ясну, як варфоломіївська зірка, картину, трохи затьмарило повідомлення, що наш Гепа, який, з однієї сторони - сепараторів начальник і тітушок командир, а з іншої – містечковий націоналіст і гроза Московитів, так ось наш Гепа -
 
„...вынес на сессию Горсовета Харькова и протащил с помощью членов Партии регионов и прочих прихвостней - присвоение звания Почетный гражданин Харькова некоему члену Совету Федерации России Шишкину Александру, члену путинской Единой России..
 
Сенатору России ГОЛОСОВАВШЕМУ ЗА ОДОБРЕНИЕ ОКУПАЦИИ КРЫМА!!!”
 
Юра!.. Юра Луценко!.. Де ти там?.. Прокоментуй це якось, щоби не ламати твою хитрожопу версію про „непопкорного Москвє” Гепу!
Що ж ви за плем’я таке гидозне - політики?..
 
Отака колізія!
© sampo [07.08.2014] | Переглядів: 3130

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.1/72

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook