для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Сльом-106


Сльом-106
        Доброго ранку! Ледве  зумів добратися до інтернету - вже боявся що навіки занепащу себе дурною славою, не розпочавши сльом вчасно. А поки ось інтернету не було - багато часу  - і ще не знаю скільки його не буде - аж ломка почалася якась)) І подумалося якесь таке... Це ж яка зараз людина стала балована, що стільки усього навкруги без чого так важко обходитися... А декому з сусідів навіть дуже скоро придеться до цього звикати, як вважається.
        Дійсно, багато твориться у світі й без наших улюблених сусідів - то коаліції розпадаються, то халіфати будуються. Але про коаліції та нашу українську політику чогось не хочеться - знов таки почнеться справжній дурдом у дурдомі. Хочеться чогось веселого - для позитиву якого так зараз не вистачає.
        Саме тому, вже по собі знаючи як важко жити без багатьох речей, ставших настільки потрібними та звичними, темою для цього сльому пропоную зробити "Роісся після санкцій"
      Фантазія та сатира, звісно не вичерпаються тими санкціями, які вже є і бідолахами-рассєянами, що застрягли в ненависному світі, який ще не осяяний турботою Великого й Лучезарного Пу, без туроператорів та лоукастерів.
      

       Всім бажаю великої творчої фантазії та натхнення! І ще раз скажу - зараз як ніколи Україні дуже потрібен сміх і гарний настрій - бо інакше дуже й дуже тяжко сприймати те, що коїться навколо.
 
      
Правила.
 
Девіз конкурса: Зранку на ДУРДОМІ, ввечірі в кожному домі.
 
1.Предмет змагання - написання сатиричного вірша на актуальну тему.
 
2.Тема обирається особисто учасником конкурса серед найбільш актуальних (бажано-неоднозначних) подій тижня.
 
3.Після оприлюднення теми, учасники мають можливість прцювати два дні: середа - четвер. Підсумки підводяться у п"ятницю зранку (якщо зможе підвестись ведучій)
 
4.Обсяг конкурсного вірша-не більше тисячі ста двадцати п"яти строф (все одно ніхто не читає ці правила)
 
5.Кількість конкурсних віршів не обмежується, але не менше одного.
 
6.Переможець виводится з кількісті кликів "згоден" під конкретним постом. (опція "не згоден" до уваги не береться)
 
7.Переможець, як вже говорилось, отримує титул найкращого СЛЕМАКА, і має проводити наступний конкурс, тобто, в середу він раненько встає, викладає ІМХО з назвою "СЛЬОМ", в якому містяться ось ці правила і тема.
 
8.Ведучій НЕ МАЄ ПРАВА викладати конкурсні вірші (але їдки коменти - може)
© Vladimir Zverko [06.08.2014] | Переглядів: 2849

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.4/14

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook