для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Звізда!..


Звізда!..
Є такий термін: естетика без етики. В чистому вигляді - це, для прикладу, та ж Ані Лорак. Правда, там і естетики тої - попса попсою. Якраз для клієнтури нічного клюбу "ібиця", бо треба ж трохи погоцати між первим і вторими блюдами.
А воно ж там усе таке дуже дороге і дуже по-зарубєжному красіве. Ну, там лобстер з гречкою чи паштет з печінки мойви... А ще - стаканчики такі, з парасольками, як в кіно. Очєнь, очєнь по-зарубєжному!
Але не одна Лорак у нас здатна удавити естетикою свого співу все живе навкруги. Звісно, шо вона - чемпіон. Бо так збудити до сказу зграю ментів, що ті пішли трощити все навкруги - то, я вам скажу, треба таки мати талант. Сірена! ментовська...
Але вже і молода поросль вокалоподібних естетів вогнеметно дихає в спину аксакалкам гастрономічного співу. Вміють чудити наші звьозди, вміють...
Є у нас ще одне таке естетичне надбаня - Марія Яремчук. Також, як і Лорак, працює по часті услади слуху в секторі невибагливого смаку.
Свого часу, як і належить людині аполітичній (це вона про себе), підтримувала Партію Регіонів. Звісно, підтримувала, як та Сова - бєзвозмєздно. Навтіь сфоткалася з дідусем Азаровим. На пам'ять.
Ну, але то - діла давно минулих днів. Майдан все списав і всіх помирив - Авакова з Гепою, опозицію з регіоналами, беркутів з загиблими майданівцями... То чого ж до дитини чіплятися? Нехай вже...
Тим більше, що пані Марія поїхала зі збірною естетів (серед яких така звізда як пєвєц талантів менеджера Януковича, олдфаг Скрипка) до військового госпіталю давати концерт для поранених хлопців (фото внизу - якраз з того концерту).
І от як не крути – а натуру не сховаєш. І підтримка Партії Регіонів співачкою Марією Яремчук не була випадковою. Природу не обманеш...
 
Здавалося б – ти в госпіталі; то подивися на цих хлопців, сповзи зі свого накрахмалено-засніженого митецького олімпу нижче, де трохи тепліша температура міжлюдських відносин!.. Будь людиною!.. Спробуй відключитися від отої фуфлижної зірковості і включи рецептори співчуття: молоді ж зовсім хлопці перед тобою - з війни, поранені! Вони ж таке бачили і пережили, що твої всі ті естрадні цацки і звання - мотлох нікчемний!
Але пані Марія - естет високої проби і знає справжню ціну як своєму співу, так і пораненим хлопцям.
А тому заявила їм зі сцени:

"ЕСЛИ ВЫ СЕЙЧАС НЕ БУДЕТЕ СО МНОЙ ПЕТЬ, ТО ГРОШ ВАМ ЦЕНА!"
 
 
© sampo [05.08.2014] | Переглядів: 3741

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.8/46

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook