для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Мустафа Наєм вичерпно пояснив звільнення Яневського, та "хоробро" вимкнув коментарі


Мустафа Наєм вичерпно пояснив звільнення Яневського, та
Манєра дідушкі Азірова і прочіх ригіанальніх хероїв українського сегменту інтернет-мережі робити вигляд, що громадської думки не існує, пролізла туди, куди вам не снилося. На Громадське телебачення. Те саме, яке цю думку найперше має враховувати. Анєкдот якийсь.
 
Наєм чекав, що хвиля невдоволення глядачів Громадського стихне, але люд плюється образами, погрожує бойкотом ресурсу та вже масово приймає рішення більше не перераховувати кошти на потреби ще вчора улюбленого телебачення. Не дочекався, тому зважаючи на таке щастячко Мустафа заговорив. Матюками.
 
Нашось приписав собі ранг чистоплюя, хоча у фейсбуці набагато більш точні визначення такого прогинного рішення Громадського.
 
І дуже завбачливо відімкнув функцію коментування, при цьому ранішні дописи всі з коментами. Справа шизіка Міколи Яніча со-товарішчі по зануренню своєї макітри у віртуальний пісок несподівано зацвіла й запахла... якимось лайном. Шо з того буде, навіть прогнозувати не хочеться. Бридко. Дякую, Громадське. Хоча ні, тепер ви "громадське".
 

 
© John Cadburi [02.08.2014] | Переглядів: 7223
Мітки: #Азаров 

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.1/49

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook