для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Хуйня хуйньой і всілякка хуйня.


Хуйня хуйньой і всілякка хуйня.
Честно кажучи мене вже заєбали істерики наших патріотів.
Таке відчуття, що вони просто чекають щоб все було погано.
 
Я про що?
Ну ось наприклад на сьогодні це ТИПОВИЙ зразок істерії. Причому свіжої істерії:
 

Alexey Tychinsky Информационное сопротивление
11 год ·
впечатляет руководство АТО: "...После даного случая у черниговских танкистов вообще упал боевой дух и настроение. У них возникает ряд вопросов к руководителям АТО. Ситуации с подобными обстрелами вполне логичны и прогнизируемы. Военные из 1-й танковой бригады сообщили, что им не дают уничтожать противника в случае его обнаружения. К примеру, несколько дней тому, они обнаружили снайпера, который находился на расстоянии 150 м. Команды на его уничтожение никто не дал. Был отдан приказ – наблюдать и стрелять только в ответ на стрельбу противника. Также был случай, когда танкисты на расстоянии 250 м видели 4 автомобиля с боевиками, которые передвигались в районе с. Макаровка Луганской области. Их уничтожение, по словам Якименко Виталия занялало бы секунды, но опять таки командование не разрешило предпринимать такие шаги..." http://www.gorod.cn.ua/news/gorod-i-region/56903-plenniki-1-i-tankovoi-brigady-iz-goncharovska-ozhidayut-obmena-v-voennom-gospitale-rossiiskoi-federacii.html

Гарно написано? Вражає. Все піздець. Генштаб гівно. Паніка. Нічого не має. Що робити? Куди бігти? Коли це закінчиться? Що то за президент? Що то за міністр? ПІЗДЕЦЬ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Рятунку!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Ну не вірю я подібній хуйні. Вона покликана щоб почати паніку. Коли мозок зникає і бабки біжать перекривати дороги з вимогою провести ротацію, і то похуй що по тій дорозі має проїхати машина волонтерів котрі везуть спорядження в зону АТО, та навіть самі призовники котрі мали би замінити бійців по ротації. Все мозку під час паніки вже не має, треба НЕГАЙНО....................................
 
Трошки більше вірю в таку штуку:
 
Солдаты 93-й бригады украинской армии застрелили бойца батальона Донбасс Нацгвардии. Об этом сообщает сослуживец убитого Алексей Герман на своей странице в Facebook. Информацию о гибели бойца подтвердил и командир Донбасса Семен Семенченко.
 
По версии Алексея Германа, некий "Студент" (называется только его позывной, имя убитого не сообщается) вступился и "не давал пьяным воинам бесноваться", из-за чего те и застрелили его. При этом боец Донбасса утверждает, что эту историю пытаются скрыть от родителей погибшего.http://news.bigmir.net/ukraine/834261-Ykrainskie-soldati-zastrelili-boica-batalona-Donbass

 
Тобто стоп. Анука порівняємо з попередньою інфою. Виявляється принаймні наші вояки не роботи котрі дивитимуться на снайпера, що розташувавсь на відстані 150 меторів (!!!) чи якусь техніку на відстані 250 метрів і чекатимуть наказу щоб стрельнути. Звідки наказу чекати? З генштабу наказу? Зі штабу АТО в Ізюмі наказу?
Отже стріляють і без наказу..............................
Але знов паніка. В армії безпрєдєл. ЩО  ДЄЛАТЬ?!!!!!!!!!!!!!!!
 
То хуйня, що щойно нам намагались сказати, що наші солдати бояться порушити якійсь міфічний наказ навіть ціною власного життя, а вже в наступній серії інформаційних повідомлень нам кажуть, що солдати заливши сливу єбошать всіх навіть своїх сослуживців без жодних наказів. Головне паніка вже посіяна.
 
А може все простіше?
Ось наприклад що пише людина саме з КОТЛА. З отчення про котре вилито ріки соплів-паніки:
 
https://www.facebook.com/taheometr/posts/776566089046351?fref=nf
 
Олександр Алимов
Вчора о 7:50 ·
15 день сидимо в оточенні. За цей час сформувалось кілька типів людей. Тупі істерички, яких всі кинули, і які всіх покарають по приїзду домів. Флегмати, які змирились і мовчки існують. Є ще категорія, що день і ніч не знімає броню, спить в касках, і не відходить від окопів. Сидять чорні і чекають смерті. Але основна маса просто живе далі, коли сміється, коли тужить. Тролять мацковських десантів по радіо, перуть речі, готують, ходять в наряди, відстрелюють сепарів-розвідників, жартують. І мріють, всі мріють, що перше зроблять по виході звідси. Перед лицем смерті думки про секс і алкоголь майже не звучать, як не дивно. Отак ми і живем зараз.

 
І от цьому вірю.
Тут відсутня паніка. Тут констатація фактів і опис суворої реальності.
І тут видно, що ніхто не чекає наказу на знищення снайпера на відстані 150 метрів чи техніки з 250 метрів.
 

Я розумію, що ми не нафронті. Принаймні зараз. То давайте не сіяти паніки, а робити діло.
Не подобається генштаб? Є волонтери.
Головне не чекати що хтось щось зробить за вас.
Жодне введення військового стану чи дівізії Ярошів не зроблять за вас ваш посильний внесок в перемогу.

 
Яким має бути цей внесок кожен має вирішувати сам. Але головне щоб він не полягав в поширенні панікерських настроїв та паніки.
© Слово [31.07.2014] | Переглядів: 2263

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.0/64

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook