пароль
пам’ятати
[uk] ru

НЕЗАКРИТЕ НЕБО УКРАЇНИ


НЕЗАКРИТЕ НЕБО УКРАЇНИ
Страшна вина українських непотрібів-гелетеїв та інших мордатих антиукраїнських тупих генералів української армії - НЕЗАКРИТЕ небо над Україною. То - страшна біда для України й той факт світ не раз поставить їй в провину. Може, не забуде ніколи. Отже, ХТО не закрив небо України, принаймі Схід,  для польотів ? Ім"я, сестра !
 
Я впевнена, що стріляли по Боїнгу з території Росії російські військові.
Всі засняті на відео маневри "Бука" у Сніжному та дурнуватий комент Гіркіна в "Контакті" - для відвертання уваги світової громади .
Гіркін написав свій коммент в "Контакті" архішвидко, за наказом з Раші, щоб відвернути увагу на себе. Бойовики-терористи в цьому разі - козли відпущення.
Путін знав, що збивав саме Боінг, а не український літак. Він навмисне збивав Боінг.
Головне в його задуму було - щоб той літак впав на території України. Головне - щоб подумали, що то Гіркін збив, або не Гіркін, але не Раша. Основне ж - що Україна не закрила небо. Що саме Україна створила небезпеку.
 
Отже, Путін помстився зарвавшійся Америці й показав дулю ЄС, підставив Україну (гелетеї ніби самі все робили, щоб їх підставили). Навіть моя мама знала, що кацапи рано чи пізно зіб*ють пасажирського літака.
 
У підсумку - Європа довго та нудно буде шукати винного. Прямо не скаже ніколи, що вина - на Путіну. А от присмак вини у смерті сотень людей (й яких людей !) назавжди буде на Україні. Диявольский план путіна, замішаний на крові невинних, знов спрацював.
 
Ще додам, вчора слухала на Громадьскому виступ Клімкіна. Недоречно, весело й багато реготав. Вчора !  Більш малохаризматичного, картаво-нецікавого персонажа в Міністри (найголовніші на сьогоднішній день) годі було й шукати. Не було інших розумецьких на цю посаду ? Тільки темна конячка Клімкін ? Гелетеї, Клімкіни, Ложкіни.... Чи не забагато як на сьогодні сошкіних у керма України ? Ху із Містер Порошенко ?
© Généralissimus [19.07.2014] | Переглядів: 1240

2 3 4 5
 Рейтинг: 34.0/47

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook