для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Молчите и важно раздувайте щеки…


Молчите и важно раздувайте щеки…
Вибачте шановні, пишу рідко бо, як вважаю, писати я не вмію, але…
 
Український народ перебуває у стані війни, це вже всім в Україні зрозуміло, але чому ми маємо перебувати у блокаді. Я маю на увазі інформаційну блокаду. Все що влада замовчує породжує чутки, думки і питання, а наступна відсутність офіційних відповідей призводить до паніки і до зневіри у владу, або до жертв.
Зараз жертви з 777 від 17.7.14 (надто багато сімок зійшлось)піднімають знову питання як старі так і нові.
Питання, яке давно ходить у головах українців: «чому не введено військовий стан?». Відповіді, що вже чули, не влаштовують нікого і породжують нові питання:
- «Під час військового стану не можна проводити вибори до ВР.» А що вже об’явлені вибори? Чи напрацьований механізм розпуску ВР? Чи якась з фракцій на ділі, а не теоретично як «Удар», склала свої депутатські повноваження? Чи прийнято новий закон про вибори нардепів? Чи може хоч якийсь РЕАЛЬНИЙ законопроект у цьому напрямку існує? Суспільство розуміє лише одне: ВР усіма засобами намагається продовжити свою каденцію, іноді імітуючи якісь дії щодо власного переобрання.
- «Військовий стан потребує часу на реструктуризацію системи влади в регіоні де проводяться військові дії.» А що у Тарути є реальна влада у донецькій області? Чи у Лук’янченко у Донецьку?  Якщо так, то вони ватажки терористів!? Про який час йдеться мова? На початку червня мені один слідчий з Дніпропетровська сказав що Дніпропетровських міліціянтів будуть відправляти у зону АТО у серпні?! Тобто ви це планували? У вас немає часу? А червень? А липень? Відповіді: ???
Кадрові призначення?
Вибачте, але якщо зам міністра оборони збирається закупати бронежилети що витримують протитанкову зброю, то він ДОЛБОЮНОША (як казав мій викладач підполковник Самсонов) а не зам міністра. І не залежно від того цивільна це людина чи військова. Жодного слова подяки людям за те що озброїли армію, броніки хренові люди купили, він знає де купити кращі, правда теж людським коштом, за бюджет. То мала бути його остання прес-конференція!!!
А Литвин «кордон на замку»??????????????????????????????????????????????????????????
Кияни, чи де там його маєток, розваліть йому паркана, тільки браму і замок на брамі не чіпайте! Або у квартирі двері зламайте, а замок залиште!
Це лише те що на поверхні.
Відповіді: ?????????????????????
Ратифікація договору про асоціацію??? Узгодити з паРашою??? Не кажучи  про те що ми збираємось узгоджувати з агресором! Давайте узгодимо з пінгвінами в Антарктиді, вони хоч в Україні не гадять.
 
Пане президенте можете і надалі мовчати і важно надувати щоки. Да уж…
 
Щодо військового стану, я чув що існують обмеження на польоти цивільної авіації над територіями де проходять бойові дії.  Питання з’явились не тільки у Українців. Великі питання… Ну що ж пане президент, мовчіть і надалі. Да уж…
 
Ще у голові крутиться наступне питання: якщо терористи ще 29 червня захопили несправний комплекс «Бук», хтось з фахівців у штабі АТО оцінив можливості і терміни його ремонту, враховуючи те що будуть залучені рашисти? Ні? Так це ж пряма загроза нашим пілотам і цивільній авіації! Тобто, якби не 777 (царство їм небесне), то терористи б винищили всю нашу авіацію, а Лисенко б розповідав нам про запуски з території паРаші. Як цікаво: і путлер ніби не при ділах, реально ж не запускали, і терористам добре – авіації нічого боятись. На кого ви там працюєте у тому штабі?
 
А таке: чому ні УкрАероРух, ні міністр Інфраструктури, чи хто там ще в четвер зранку після отримання інформації про «Бук» у терористів не сповістив про це IKAO? Чи інформацію не отримали, тоді питання до штабу АТО? Ніхто з розумних Україну б не засудив, жертв можна було б запобігти. Але звикли працювати за схемою «нету тела – нету дела».
 
Тепер математичне питання до керівництва АТО, просто теорема якась:
Скільки буде 2 + 2?
Перша двійка: Зі Слов’янська, вночі, вийшла колона терористів у складі 1000 чоловік особового складу, бронетехніки і таке інше. Майже без перешкод дісталась Донецька, тільки шестеро десантників з 25 бригади не зрозуміли такого параду і перебили частину бронетехніки, за що їм «Слава Героям».
Друга двійка: і ЗМІ і спецслужби заявили, що у терористів бунт, бо Гіркін полишив касу у Слов’янську.
Додатково: сили АТО знайшли у Слов’янську зброю і боєприпаси а каси і грошей не знайшли!
Результат: ми маємо ще більш потужний і ще більш населений форпост терористів у Донецьку. Так хто ж був гідом на екскурсії терористів із Слов’янська у Донецьк? І скільки коштує така екскурсія?
 
Панове зі штабу АТО можете і надалі мовчати і важно надувати щоки. Да уж…
 
О! Пане Наливайченко, так цікаво слухати результати ваших прослуховувань терористів. Але ж ця апаратура дає змогу засікти місце знаходження терориста. Ви що не знали? Чи у СБУ такої техніки нема? Ой, да нє смішите меня! А якщо відомо місце знаходження, у наявності авіація і високоточна зброя, то чому б не знищити терориста? Чому??? Зброї нема, так зброя дешевша за життя наших хлопців.
 
Пане Наливайченко можете і надалі мовчати і важно надувати щоки. Да уж…
Але вже пролунало слово «наушник». Дивіться не скінчіть як барон Майгель.
 
Насамкінець про епіцентр бойового тилу:
У місті у кожній лікарні поранені з АТО. Військовий госпіталь, що стояв покинутий під дерибан і де немає жодних умов (на фото) і медичного обладнання (дещо закупили волонтери), переповнений.  
Щодня повз вікно проїздить 4 – 10 швидких з аеропорту.
У лікарнях медпрепаратів для пільговиків не залишилося, усе пішло на поранених.
Біженці під 2 метри зросту лікарів вже задовбали. Їм пообіцяли все безкоштовно, так вони вирішили все на що у дамбасі не вистачало грошей і часу вилікувати тут. Але з реальними хворобами.
А тепер чутки (те що мною не перевірено, або не спілкувався з людьми хто міг би підтвердити):
У лікарнях безперестанно працює 300 хірургів.
На вихідних прибуло 2 літаки повні 200-х.
У аеропорту розгорнуто польовий госпіталь і він забитий.
Місяць тому бійці з ПС переходили у територіальні батальйони, бо у ПС займаються тільки безпрєделом і от жимом. А зараз бійці знову повертаються у батальйони ПС, бо ПС – єдині хто воює.
І ще багато чого. При цьому всьому у моє коло постійного спілкування ватники не потрапляють, а переважна більшість патріоти України.
 
Ну що ж можновладці можете і надалі мовчати і важно надувати щоки. Да уж…
 
Але «Торг в этом деле не уместен».
© Dmitro Maximik [18.07.2014] | Переглядів: 5938

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.4/35

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook