для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

РОЗСЛІДУЄМО БРАТОВЕ РАЗОМ МОЖЕ Й ДОПОМОЖЕМО ЧИМОСЬ ВЛАДІ


РОЗСЛІДУЄМО БРАТОВЕ РАЗОМ МОЖЕ Й ДОПОМОЖЕМО ЧИМОСЬ ВЛАДІ
Дехто з вас, читачив Дурдому, вже можливо й спав, а дехто й устиг переглянути новини, що були виставлені в перші хвилини опісля 23 години по київському часі. Я, якраз, тільки добрався до комп"ютера і жахнувся після прочитання і перегляду замітки на Українській Правді, що була виставлена о 23-09 у середу.
 
В повідомленні йшлося про те, що російські мешканці села Гукове Ростовської області (Росія) по своєму оцінюючи ситуацію в зв"язку з подіями в Україні виклали на You Tube своє відео залпового ракетного обстрілу української території. Цим, безголові  російські ватники, допомогли українській владі докласти підтвердження ведення агресії Росією проти України.
 
Прочитавши статтю я й сам заліз в GOOGLE і зробив декілька кадрів території  під селом Гукове Ростовської області Росії. Провів орієнтування звіряючись з відео росіян і прив"язався до місцевості.
 

 

На цьому фото зображено місцевість навколо села Гукове Ростовської області (Росія) зі супутникової версії мапи.
 


 

На цьому збільшеному фото зображено те озеро з берега якого робяти знімали на камери залп ГРАДів по території України. Хлопці стояли на південно-східному березі місцевого озера, а залп ГРАДів було видно спереду, орієнтовно між селом Гукове і Верхня Ковалівка.
 


 

Далі йде фото з прив"язкою території у з"ясуванні з відео де видно стовпи електропередачі на бугрі протилежного берега озера. Стрілкою вказані ряд стовпів на толоці. Їх дуже добре видно при збільшенні супутникового перегляду території.
 
А тепер викладаю фото з точками зйомки кадрів залпу ГРАДів і приблизним розташування реактивної батареї (вказані стрілкою).
 


 

З приведених кадрів видно, що росіяни знімали дійсно залп ГРАДів з російської території і ракети летіли в сторону українського кордону. Хто не вірить у це може сам зорієнтуватися по отриманим відео (http://www.pravda.com.ua/news/2014/07/16/7032104/ ) і мапам Гугла...
 
Добавляйте ще інформацію про обстріл з висновками і прив"язками до місцевості...
© VOL [17.07.2014] | Переглядів: 3656

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.9/31

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook