для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Геть сумніви.


Геть сумніви.
Шановне панство якщо в когось є сумніви, що Росія розпочала неоголошену війну проти України, то він ідіот.
Адже на таку кількість танків, самохідних установок, батарей залпового вогню, артилерії і тому подібної техніки, в «ополченців» елементарно не знайдеться розрахунків і комплекту екіпажів.
Ви ж бачили що ті одиничні «гради», коли ними стріляли ополченці, лупили як правило мимо, а тут раптом така влучність і точність. Значить там вже не ополченці і не колишні військові, а кадрові, звільнені в запас вчора і сьогодні підписані по контракту на цю війну.
Тож що нам робити?
1. Не панікувати.
Жодних гівновисерів про ПЄЦЮ, ЙУЛЮ,  нетямущих генералів.  Хочеш запропонувати то скажи чітко і ясно, без виливань тон нікому не потрібного гівна і істерик. Якщо комусь хочеться гівна і істерик, прошу панів включити ОРТ і насолоджуватись.
Головне пам’ятати, що РФ це не СРСР. Ресурсів там не так вже й багато. Корупція не менша чим за Януковича, тож крадуть там шустро. Росія не однорідна. Їх 145 млн. Нас 45 млн. Елементарна арифметика 1:3, це не тотальна перевага. Причому в РФ на порядок вищий рівень внутрішнього сепаратизму, та і сусіди не сплять, вони ж встигли з усіма сусідами пересратись. Головне нам витримати перші серйозні бої і втримати позиції до весни і літом ми звільнимо від Путлера Москву.
2. Розробити ОСОБИСТИЙ план дій і виконувати його.
Кожен для себе має діяти як в часи Майдану: Можеш допомогти допомагай.
Наприклад я мій план такий: з кожної зарплати та авансу 100 грн. відправляю на поранених. Кожного поповнення телефону роблю по два-три дзвінка на номер 565. Відкладаю на купівлю армійських облігацій. Відкладаю на внески до волонтерів (в соцмережах повно їх контактів). НАПРИКЛАД (лише приклад):

У випадку наближення ворогів до мого міста відправляю дружину і дитину до батьків, а сам починаю партизанити, головне мати протитанкову гранату (живим рашистам я здаватись не збираюсь).
Тож виконуватиму свій такий план до перемоги
3. Пам’ятати з ким ми воюємо. І за що ми воюємо.
Ми воюємо за свою свободу і за свою країну. Проти ворога котрий хоче відібрати в нас і свободу і країну і право будь що вирішувати на рідній землі і саму рідну землю.
А от вам приклади того хто ми і хто вони:
 
Ось хто воює за нас:
Доброволец из "Беркута" погиб за Украину, и завещал себя похоронить в форме своего подразделения.
В Сумах состоялось прощание с 43-летним милиционером Александром Ткаченко. Военные называли его "Дедом" и "Батей" за возраст, опыт и психическую устойчивость
Правоохранитель погиб под Сиверском. Его автомобиль подорвался на противотанковой мине. Своей жизнью человек спас минимум 30 коллег, которые ехали позади. В последний момент он обогнал грузовик с людьми, и через мгновение раздался взрыв.
Бывший беркутовец в зону боевых действий ушел добровольно. "Он ушел сам, сказал: у меня сын такой, я не могу позволить, чтобы дети воевали, а я прятался за их спинами", - рассказала пресс-секретарь управления МВД в Сумской области Эльвира Биганова.

Президент України Петро Порошенко присвоїв військове звання генерал-майора заступнику начальника Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України полковнику Ігорю Момоту (посмертно)

Генерал-майор Кульчицький очолював військову частину № 3002 у Львові, а також обіймав посаду заступника начальника управління Західного територіального командування внутрішніх військ. 29 травня поблизу Слов’янська, в районі проведення АТО, після розвантаження продуктів харчування та висадки зміни на четвертому блок-посту, вертоліт Мі-8 Національної гвардії України попав під обстріл та був підбитий. Загинули 12 військовослужбовців, серед яких і генерал-майор Кульчицький.

Багато наших хлопців котрі пройшли Майдан вже мужньо проявили себе і на цій війні.
І таких героїв багато.  Мужньо вони борються та витримують тягар полону.
 
А ось хто воює проти нас:
Всі ви знаєте ту наволоч Гіркіна, підораса Бабая, діда-Мороза Губарева чи просто покидьків Безлера чи Болотова. Але там вони не самі. Ось ще:
Маньяк нацист:
http://censor.net.ua/photo_news/292301/
І просто різна сволота:
http://tema.in.ua/article/8514.html
 
Тож перемога неодмінно прийде. З нами Бог! І ми на своїй Богом даній землі.:
 
© Слово [16.07.2014] | Переглядів: 3020

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.8/45

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook