для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Корінний народ Майдану або Майдан-Ромали


Корінний народ Майдану або Майдан-Ромали
The New Neandertalien's News - Новини від 15.07.2014
 
News 1: Корінний народ Майдану або Майдан-Ромали

Після огидної атаки на майданівців у СМІ, був знайдений оригінальний і асиметричний хід у відповідь. Майданівці вирішили зареєструвати себе як окрему етнічну групу. Враховуючи кочовий спосіб життя у наметах, притаманний майданівцям, за назву обрали "Майдан-Ромале", або цигани майдану. Майданівці схвалили таке рішення одноголосно. Другим пунктом, Майдан-Ромали схвалили вимогу визнати їх корінним народом Майдану і надати відповідні права і фінансову допомогу від держави. Меншина розраховує отримати фінансову допомогу також від Європейського Союзу. Треба визнати, що більш за всіх зраділи новині саме європейські бюрократи - вони вже створюють спеціальне бюро ЄС з питань Майдан-Ромалів, щоб якмога ефективніше освоїти новий фінансовий потік.
Обговорювали також створення окремої релігії для Майдан-Ромалів. Насправді, бюрократи ЄС радили конвертуватися в Іслам - це значно збільшило б фінансування. Цю пропозицію Майдан-Ромали не схвалили але оголосили й провели тендер на розробку нової релігії. Тендер виграв рабин Самуйлович з Одеси. Перши результати розробки Самуйлович обіцяє надати вже у наступному місяці.
Цікаво, що вітатися між собою представники меншості будуть словами "Гей Ромали!"
 

News 2: Як розуміти евфемізм "Услышьте Донбасс".

Лінгвісти уточнили, що саме на сьогодняшній день значить цей евфемізм. Виявилося, що це значить "Услышьте предателей и пособников оккупантов".
 
Евфемі́зм (від грец. euphémia — утрим ування від неналежних слів, пом'якшений вираз) — заміна грубих або різких слів і виразів м'якшими, а також деяких власних імен — умовними позначеннями.
 
Евфемізм є наслідком лексичного табу (заборони), який завдяки різного роду упередженням, марновірствам, релігійним віруванням накладається на вживання назв певних предметів і явищ навколишнього світу, внаслідок чого людина удається до виразів іносказань.

News 3: На емблемі Партії Регіонів знову з'явиться карта України
У травні 2014, одразу після захоплення Криму Росією, з партійної емблеми ПР зникла карта, - партійці злякались, що карта з Кримом буде нервувати Путіна.
Однак до наступних виборів, було вирішено повернути карту на емблему. А щоб сподобатись Путіну, на карті Україна буде намальована не тільки без Криму але й без Новоросії.

News 4: Політичний мультикультуралізм у Верховній Раді

Серед українських політичних груп розгорнулася боротьба за те, хто буде представляти у Раді інтереси зрадників батьківщини та пособників окупанта. Боротьба досить запекла, бо мова йде про ласий шматок електорату, - десь 30% населення. Як стало також відомо, ЄС наполягає, що мир і спокій можливий лише якщо думка зрадників й пособників окупанта буде максимально врахована.
© NewNeandertalien [15.07.2014] | Переглядів: 1270

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.0/27

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook