пароль
пам’ятати
[uk] ru

СЕРІАЛ


СЕРІАЛ
Зараз всюди користується шаленою популярністю серіал «Боротьба престолів». Кажуть, що в багатьох країнах світу, головне в англомовних, навіть вже почали давати своїм новонародженим імена героїв з цього серіалу. Серіал почався з 2011 року і кожен сезон (рік) складається з десяти серій.
 
Ну це, так би мовити, «десь там». У нас інші «серіали» - кожних 10 років наступна серія. Ось перша серія «Любі друзі» відбулася після «помаранчевої» революції 2004 року і, складається таке враження, що вже почалася серія «Любі друзі – 2».
 
Про що мова? Про те, що Петро Олексійович чомусь першим ділом взявся за зміни до Конституції. Невже інших, більш нагальних справ у нас немає? Менше з тим – проект змін до Конституції непогано було би одобрити у славнозвісній Вененціанській комісії. І доручив він цю справу… Ківалову. Так, так! Тому самому Ківалову, «Підрахую», котрий:
- голосував за закони 16 січня;
- разом з Медведчуком фальсифікував вибори у 2004-у році, коли Янукович перший раз намагався стати президентом.
 
Хай вже пробачить мене Автор* за ось ці «чесно вкрадені» мною стрічки, але я не зміг втриматись, щоби їх тут не привести, позаяк думаю точнісінько так самісінько:
«По-людськи Петра Олексійовича зрозуміти можна:  будь-яка людина з більшим задоволенням йде шляхом найменшого спротиву. Але в цьому випадку спротив  може намалюватись зовсім з іншого боку, і тоді коричневими плямами справа не обійдеться. Тому що вже надто багато кого не влаштовують  непорушні закони фізики у вітчизняній політичній інтерпретації.  І якщо Президент не наважиться закопати  цю непотопельну  субстанцію, їх врешті решт закопають разом.  А це буде не кращий варіант для країни. Ми все-таки непогано ставимося до Порошенка (у порівнянні з Овочем він взагалі – зірка, знову ж – угоду про Асоціацію сьогодні підписав), тому цілком щиро не радили б йому випробовувати долю.»
 
Підводимо риску.
Президенту всім серцем бажаю «наважиться закопати цю непотопельну субстанцію**» і чесно виконувати всі свої передвиборчі зобов'язання. Він ніколи не повинен забувати, що український народ не обрав його, а погодився на його обрання, а це, як кажуть в Одесі, «двє большиє разніци». І ще в Одесі кажуть в подібних випадках: «Нє дєлайтє мінє нєГви!»
 
Отож бо і воно.
 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
* http://www.pic.com.ua/prezydent-doviryv-kivalovu-lehalizatsiyu-konstytutsijnoji-reformy-v-evropi.html#sthash.1PyVxoTQ.dpuf
 
** це золото тоне, а ця «субстанця» завжди випливає на поверхню
 
© MVF [11.07.2014] | Переглядів: 1940

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.2/34

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати