пароль
пам’ятати
[uk] ru

Антихонка


Антихонка
                           Я вам, ребята, на мозги не капаю
                            Но вот вам перегиб и парадокс
                                                 В.С.Высоцкий
 
   Тут некоторые товарищи, которые нам вовсе и не товарищи другий день поспіль нарід страхають. Типа розікрали майно бідного Пшонки, порились в речах Царьова і все. Хана вам. Не будете ніколи в Європі і демократичною країною не станете. Тому що дотримання законності і права на приватну власність - основа демократії і розвитку.
   Пане, Дмитре, а шо сі стрєсло?  Що за така нагальна потреба в демократії, законності і праві на приватну власність сьогодні?  От 23 роки не писали про це, а тут проснулись і давай раз за разом. Що, лаври Блокера спокою не дають?  Так от, між нами дєвачкамі, херня це все на постном маслє. Я, навіть, поясню чому.
   От три країни. Польща, Росія і Україна. В кожній перемогли демократи і стали ту демократію будувати. Демократичними методами. По чесному. В кожній другий президент був ставлеником попередньої системи. Поляки здихались Кваснєвського відразу, Росія своїх двохголових орлів не здихається ніколи. Ну, а ми маємо те, що маємо. Як говорив перший демократичний президент. І нафіга така демократія?
   Прибалтика плюнула на демократію. Позбавила частину своїх громадян громадянства. А це майже 30% в Латвії і Естонії. Заборонили вживання язика на державному рівні. І де тут законність? Це - апартеід в чистому вигляді. І шо? І нічо! Вони в ЄС, на відміну від України, де...(далі по списку)
   Югославія. Ой, шо дєється, вчєрась траншєю рилі...  Там не те що вчора, сьогодні чорт ногу зломить. Десь біля 3 млн біженців. Тобто більше 10%. Тобто приватна власність тю-тю. Законність і права людини? Ну не смішіть мої тапочки. Говорять, що і ще сьогодні люди, котрі потребують пересадки органів, можуть там їх купити. І шо? А нічо! Всі республіки або кандидати, або потенційні кандидати на вступ в ЄС.
  Ідем дальше. Тобто глибше. Пардон, раніше... Чілі!!!  1973 рік. Прихід до влади хунти. Ну куда тій київській хунті до них! 30 тис полум'я них борців з режимом знищено. Біля 3 тис пропали безвісті. Заводи і фабрики за пані в народу. Латифундіі передані поміщикам. І шо? А нічо! Країна має рейтинг економічного розвитку за версією S&P - A. Україна для порівняння - D. А там ще всякі плюси і мінуси є в тих рейтингах. Тобто пропасть. А за рівнем корупції 20 місце. Тобто лише 19 країн більш корумповані. Де Україна я боюсь сказати. О! Чуть не забула! Піночет відійшов від влади в результаті виборів і його , навіть, пробували судити. Нє получілось, правда, але то таке. Демократія возторжествувала.
   Далі. Тобто раніше. Світоч демократії і соціального прогресу, борець за права людей у всьому світі США. Не будемо зачіпати бідних індіанців чи негрів. А от японців зачепимо. Депортація в резервації в час 2 СВ. Ну і де там права людини і приватна власність. Так Пшонка хоч теоретично провинився, а тут своі громадяни. І як їм то помогло?  А полювання на комуністів? Нє, ну на Семоненка можна було б трохи в Іспанії пополювати, а чого на американських?  Там же свобода переконань, демократія і тд. Нічо не помогло. Ба, на прямі статті Конституції ложать (не будемо конкретизувати що). Так от, всі американці мають право на володіння і носіння зброї. Ну, право то вони мають, а можливість ні. Лише десь рік тому Верховний суд скасував заборону котра була по різних штатах і містах. І шо? І нічо. Штати найбільш демократична країна світу
   Так от, шановні борці за Хонку, поясніть мені, простій бабі, котра коня на скаку в горящую ізбу... Нафіга Україні дивитись на те хто що скаже, чи як гляне?  Дотримання законності то добре в законопослушній державі. А право власності важливе там де його завжди поважали. А не так: ми вчора накрали скільки хотіли, то давайте будемо сьогодні вже поважати право власності. Он еліта вже пробує відсудитись від санкцій, повернути награбоване. Азарови, Пшонки, Курченко і навіть молодший Янукович пробують в законному порядку порішати своі проблеми. І уявіть собі, що судові виконавці описали добро Пшонки. А завтра за рішенням якогось районного суду міста Варна його треба буде віддавати. Демократія-с. Ліпше, щоб не було чого віддавати. А ще ліпше, щоб не було кому.  Он з Естонії ні однієї скарги в європейських судах по правах людини нема. Тому що переможців не судять. Голда Меєр за вбивцями своїх спортсменів купу років полювала... А ми своїм всьо нажітоє ніпасільним трудом віддамо?
© Сторонній [09.07.2014] | Переглядів: 1116

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.5/39

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати