для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Що буде якщо...


Що буде якщо...
Отже, нагадую норму Конституції: Кабінет Міністрів України складає повноваження перед новобраною ВЕРХОВНОЮ РАДОЮ. Як відомо, на ВСІХ ПОПЕРЕДНІХ виборах Президента України, КМУ складав повноваження перед новообраним ПРЕЗИДЕНТОМ. З 1 січня 2006 року вступили в дію зміни до Конституції і владу в Україні перебрала Верховна Рада і підзвітний їй Уряд (чи навпаки Уряд і його Верховна Рада?). Тобто новообраний Президент буде працювати з існуючим урядом Юлії Тимошенко...
 
Розглянемо варіанти:
 
1. Перемагає Ющенко. Все залишається як є. До того жє варіант, що буде прийнято нову Конституцію. Але є дуже великі сумніви щодо того, чи не заблокує цей процес існуюча Верховна Рада. Гуманітарна і зовнішня політика залишаються тими що й зараз. Представницькі функції - тут питань не має - Ющенко їх виконує блискуче держава представлена гідно - він бездоганно знає міжнародний етикет, вміє говорити, може тонко і елегантно поставити на місце, якщо треба (аргументи - згадайте події з брутальними випадами посла Чорномирдіна, листом пана Мєдвєдєва).
 
2. Перемагає Янукович. Він працює з урядом Юлії Тимошенко. Як працює? Думаю, так як їх фракції голосують в парламенті - ситуативно. Правда в мене є прогноз, що будуть жорсткі конфлікти з Президентом Януковичем як і з Президентом Ющенком, якщо Юлія Тимошенко у властивій їй манері буде керувтаи економікою в ручному режимі адміністративно-командними методами. Гуманітарні надбання попереднього Президента, можливо будуть втрачені... Щодо представницьких функцій - ммм... не ідеально, є проколи, не вистачає мистецтва риторики, скажімо так на 60%.
 
3. Перемагає Тимошенко. Думаю, Турчинов, як віце-прем"єр стає в.о. Прем"єра і ми маємо Юлію Володимирівну Президентом і фактично Прем"єром. Два в одному і вся влада в її руках. Протистояння не буде (хіба що внутрішній конфлікт Юлії Володимирівни) і повна реалізація політики Тимошенко, на мою думку це - відхід від ринку і повне утискання бізнесу, ручне керування на власний розсуд і безпредел в економіці (про це в окремому пості про податкову, напишу, чекайте.) Боротьба з кризами по принципу "Ціни! Стій, раз-два..." Не має грошей - надрукуємо. Одним словом - все те, що ми маємо зараз в царині економіки, але вже ніхто не зможе правом вето заблокувтаи такі дії. В сфері гуманітарної і зовнішньої політики від Юлії Володимирівни не думаю, що можна чекати захисту українських інтересів. Щодо представницьких функцій - офіційні прийоми, візити - на мою приватну думку з цим в пані Тимошенко проблеми, на останньому прикладі в Ялті - мені було соромно за Україну.
 
Отакий розклад
Roshenka [22.11.2009] | Переглядів: 2608

2 3 4 5
 Рейтинг: 26.0/30

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook