пароль
пам’ятати
[uk] ru

Трохи про ріднесеньке лайно


Трохи про ріднесеньке лайно
Вельмишановне панство і панянство ДД. У мене трапилася біда. Моя ріднесенька і дуже любима тітка з ЛНР з’їхала з глузду. Вчора на адресу моєї дружини прийшло такє пісьмєцо від рідненької тіточки, яка адресувала даний лист моїй матусі (текст подається в оригіналі, з невеличкими змінами):
 
Здравствуй, Василиса (в цілях безпеки ім’я дружини змінено)!Желаю вам всем всего самого хорошего и моей любимой сестре в том числе. Пишу тебе, потому что Прасковьи (в цілях безпеки ім’я матусі змінено) нет в Одноклассниках. Просто захотелось узнать у всех вас: довольны вы, что всех ненавистных востовчан убивают,стирают с лица земли,убивают не "воны ж диты",а настоящих детей от 9 месяцев от роду и старше,убивают стариков,женщин.Девченок насилуют,мужикам отрезают ноги и руки.вы довольны?Только ж не обольщайтесь.Эти нелюди почувствовали вкус крови и придет время они повернутся к вам и будут уничтожать вас.И то,что Прасковья (матуся моя) русскоязычная бандеровка,как она сама сказала,это ее не спасет.вы думали,что вы на майдане что то значили,увы...вас использовали по полной.Убрали Януковича,ну и кого вы привели.С вами никто не считался и не считается.Это только слепец не может видеть.Я ничего не хочу больше говорить не буду.Я никогда не думала,что есть такие люди бездушные и безсердечные,и что самое страшное - это родные мне люди. Я никогда не желала никому смерти,даже своим врагам.Но сейчас я проклинаю всех тварей жидовских,которых вы привели к власти.Нет ни одного дома,ни одной семьи,которые бы не проклинали этих тварей.За что нас уничтожают.За то,что мы не хотели продолжать быть быдлами,за то,что мы хотим жить,как хотим,за свое право на свободу слова?Где же ваша преславутая демократия?Будьте счастливы,И ты тоже моя любимая сестричка будь счастлива,если сможешь.Я уверена:мы победим,потому что боремся против сатаны и Господь будет всегда с нами.Будьте счастливы.
 
Особливої уваги заслуговуть фрази: я проклинаю всех тварей жидовских і За то,что мы не хотели продолжать быть быдлами rofl (а ким Ви були при Януковському і залупі??). А також мегохіт: за то,что мы хотим жить,как хотим,за свое право на свободу слова?Где же ваша преславутая демократия?278385 (а чи було це при проффесорє?? І чи говорили інші про це??I think)
 
Доречі мене приблизно місяць тому тіточка назвала покидьком і бєндєровцем, тому шо трохи бував на площі Незалежності в січневі і лютневі події. Та на думку тітоньки вбивав її улюблених захисників – хлопчиків з унутрішніх військ і бєркуту. Ну, тіпа вбивав. Блискавками з дупи, напевно.
 
Матуся вродє як хтіла щось написати у відповідь. Ну як завжди, шо ми відстоювали на майдані не право костолома і прочіх «патрійотів» на владу, а дещо більше. Шо люди воюють на Дамбасі, бо це їх Батьківщина, а не тому, шо вони є «каратєлями» з правого, лівого та середнього секторів.
 
Однак, я переконав не направляти вкотре на її адресу подібну хрєнь, яку вона не зрозуміє. Направили тільки цю чудову пісеньку на тєму (далі - цитата): Я уверена:мы победим,потому что боремся против сатаны и Господь будет всегда с нами:
 

 
До чого я написав цю «славетну» сторінку з життя замєчатєльних (б)лядєй – своїх родичів? Та сам не знаю.
 
Можливо мені просто смішно (ржав як божевільний години три-чотири) з того повідомлення тіточки, яка явно страждає психічною хворобою (невиліковною). Хоча з хворих не сміються…
 
Можливо мені просто схотілось викласти один з чергових текстів ватнікпіпла…
 
Можливо мені абідна, шо тіточка якось назвала Житомир містом жидів. Однак, це ж хвороба і неможливість ображатися на неї…
 
А можливо тому, шо тіточка вже як два тижні попіздячила нахуй переїхала до наших родичів (теж психічно хворих ватників) на російську пєдєрацію, чим показала героїчний приклад усім іншим ватникам з «укропськими» паспортами як треба боротися з нєнавістними їм бандерами та жидофошиздами…
 
Дякую тобі, тіточка, за звільнення моєї Неньки від котрого ватника, зрадника і просто дєбіла. Вдалої боротьби із сатаною і власним глуздом. Амінь.mol
 
П.С. Пацієнти: ватнікі.
© Жека [03.07.2014] | Переглядів: 4210

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.8/50

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати