пароль
пам’ятати
[uk] ru

Чи Путін справді головний?


Чи Путін справді головний?
Янукович - зек, під яким ходять силові структури й інші бандити. Спорідненні явища. Він співпрацює з рядом людей, які були в його партії. Чисто мафіозна структура.
Януковича вигнали з власного помешкання, але він не головний мафіозі. Можливо, головного навіть не знають. Усі вже забули, що Янукович - це пішак, якого розкрутили перед 2004 роком. Замість нього міг бути майже будь-хто. Кирпу прибрали. Бо треба слухатися мафію, а не грати в свою гру. На цьому етапі зауважу, що у мафії завжди є група виконавців убивств. З цих і формувалися батальйони.
Отже, що в результаті?
Мафія відчула загрозу від Майдану, вона втратила лише контроль на деяких топових посадах.
Теперішня влада боїться й розуміє, що відбувається. Якщо спробувати прибрати мафію, тоді це буде справжня війна по всій країні.
Усі, хто жив зі своєї гри, не віддасть пиріг так просто. Без чисток ця революція провалиться. А їх не буде. Ні Луценко, ні Порошенко їх не ініціює. Вони можуть статися лише самі собою: люди поступово вичищатимуть персонально. Якщо ви вірите в марксизм і солідарність.
Роль Хуйла може бути прямо протилежною. Він або продавець зброї для мафіозної армії, або і є головний мафіозі. Таку солідну підтримку він надав за подарунок Криму. Мов вам Хрущов, а ви нам. Мудак він енівей. Утім, це не значить, що головний.
© terecht1 [26.06.2014] | Переглядів: 968

2 3 4 5
 Рейтинг: 36.8/14

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook