для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Дорожня мапа для путіно(москво)філів в Україні


Дорожня мапа для путіно(москво)філів в Україні
Пуйлін наполягає на тому, що має захищати українців.
http://www.pravda.com.ua/news/2014/06/24/7030026/
Тепер вже й не тільки росіян за походженням, бо він не є нацистом, а є очєнь даже інтернационалістом. Що його стримує на цьому шляху самовідданої благодійності, добре відомо: злий Захід з його санкціями 3-го рівня, а головне - кілька мільонів укронацистів, які готові чинити партизанський опір їхньому захисникові. Тож, слід чекати не так відвертої навали Орди(Московії) на Україну, як масованого десанту дабравольцаф во всі області України, окрім Західної. І ознаки цього можна побачити вже зараз в Харьківській, Київській, Запорізькій та деяких інших областях.
 
Чому окрім Західної, адже симпатиків пуйла можна знайти і там? Дійсно, можливо, таких там знайдеться навіть відсотків з 10-15 від загальної кількості мешканців - пригодованих Москвою вертухайчиків та частина відставних радянських військових. Але ці москвофіли не наважуються (і не наважаться) виявляти власні настрої на Західній, бо там їм протистоять згуртовані, рішучі українці-патріоти, і ключові суспільнозначущі посади обіймають теж патріоти.
 
На жаль, в решті частин України патріоти не всюди так згуртовані, і не всюди ключові посади (в міліції, суді, прокуратурі, в міських та обласних радах і т.і.) обіймають люди, на яких суспільство може легко покластися. Ба більше, частина населення багатьох міст теж викликає певне непокоєння нахабним невизнанням української державності та відвертою українофобією. Очевидно, це - готова п'ята колона пуйла в Україні, яка жадає лише команди "фас" від свого вошдя. Тут яскравим полюсом була АРК Крим. Естафету в нього перехопили Донецька та Луганська області. Всі ми сподіваємось, що наступних областей в цій естафеті не буде. На моє переконання - 100% не буде. Але в ослабленому варіанті можна очікувати чогось подібного в деяких областях на Півдні, і, можливо, в Харьківській області (тут стався дивний збіг повернення Кернеса з тим, що заворушилися 5-колонники..).
 
Як нейтралізувати 5-колонників? Класичний рецепт захисту поневолених народів від окупантів добре відомий - націоналізм. Такий як на Західній та в країнах Балтії. Чужинці відокремлялися за допомогою мовного та культурного розподілу. Інфільтрації з подальшою асиміляцією і відповідною низкою наслідків в таких умовах не відбувається. Що ж робити там, де це відбулося, тобто в більшості областей України? Адже якимось чином треба рішуче змінювати ситуацію до патріотичного ладу на самому низовому, народному, рівні. Водночас, в нас є важливі відмінності від ситуації в Балтії: значна частина російськомовних в Україні є щирими патріотами України. Тож культурно-мовний фільтр в нас на часі не доречний. Та й він не відповідає "технічним" вимогам часу: фільтрація 5-колонників потрібна не колись, а вже зараз, і не як історичне надбання, а як документальний факт.
 
Головне завдання змін в країні, які відвоював в московських окупантів Майдан - це злам централізованої держави та всебічна вестернізація. Тобто, побудова демократичної держави. Справді, "вестернізація" - це повернення до автентичного природного українського ладу, бо Україна історично і є природною частиною Західної родини, але зараз важливо підкреслити наш політичний стрибок з прірви московського варварського рабства до вільної Европи.
 
Самий хід подій наводить на думку, що треба поєднати ці два процеси - демократію та очищення, люстрацію. Добре звісно, що демократія будується самим народом знизу, у громадах (тобто муніціпіях, або комунах, якщо англійською). Тож, поєднати ці процеси можна, приміром, влаштовуючі на рівні громад, так би мовити, суспільний огляд членів громади. Адже громада має повне право поцікавитися, хто, дякуючі долі, увійшов у її склад, так? То громада може влаштувати відкрите іменне опитування своїх громадян, чи підтримують вони українську державність, і чи відкидають без якихось коливань і умов зазіхання Московії на суверенітет України на всій її території. Якщо громадянин звітує власній громаді про свою громадянську позицію, громада знає, з ким має справу. Якщо відмовляється, громада так само це знає, адже відмова від відповіді цього разу теж є відповіддю. Громада знайде, як поводитись з чужинцями на власній території в межах законодавства.
 
Чи відповідатимуть українському законодавству такі патріотичні акти громад? Не знаю. Але якщо ні, я не бачу причин зволікати з прийняттям необхідного закону. Мабуть, всі знають про "Патріотичний акт" Америки, прийнятий у 2001 року після атаки терористів захопленими літаками на Міжнародний торговельний центр. Цей Акт відзначив певне добровільне обмеження громадянами власних прав задля допомоги державі у боротьбі з терористами. Громади мають природне право оголошувати подібні патріотичні акти на власній території.
 
Проквітання держави - це проквітання громад. Проквітання громади і безпека громадян - справа самих громадян і більше нічия.
 
Аа, ледь не забув! Дорожня мапа для москвофілів... Так, так... Хто ж їм, болєзним, її намалює? Сподіваюсь, громади якось вже з цим впораються самотужки. По місцевих рецептах girl_hospital
 
Слава Україні! ukr
 

© Кіт [24.06.2014] | Переглядів: 1194

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.6/23

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook