пароль
пам’ятати
[uk] ru

Як приємно чути лайку на рідній мові.


Як приємно чути лайку на рідній мові.
Чого б то не мовити так: не "козломордые", а "цапорилі", не "вонючие московиты", а "смердючі московити" . Шановні, адже тварини зі сходу, з московії знають що ми можемо балакати на їхньому псячому "языку", А ВОНИ НА МОВІ РУСЬКІЙ - НІ (відкрив словник московітської гавканини, і там у цапорилих, що не слово то закордонне - "Семенов А.В. Этимологический словарь русского  языка - http://evartist.narod.ru/text15/004.htm#з_002", а про наприклад слово "віяти" ось що пишуть діти люцифера трясця їхню матір:
 
ВЕЯТЬ
Древнерусское – веяти (дуть).
Общеславянское – vejati.
Глагол «веять», означающий «несильно дуть» и, если говорят о знамени, «реять», известен в русском языке с XII в.
Слова с похожим значением и звучанием можно встретить в литовском (vejas – «ветер», латышском (vejs), готском (waian – «дуть»).
Производное: веялка.
ГЛАГОЛ,ІЗВЄСТНЫЙ В РУССКОМ ЯЗЫКЕ С  XII ВЄКА..... московити засцяні хай би вас підняло та гепнуло на дупу, щоб путін вам ненькою та татком був одночасно - тобто й цицьку волохату вам до рота совав та й дзюруна у пику вашу встромляв,
який до дупи руський язик у дванадцятому столітті у вашому понятті, ваш руський - це німецька, французька, італійська, англійська,нідерландська,польска,литвинська,українська мови - НЕ МАЄ, НЕ БУЛО,Й НЕ БУДЕ "исконно русского московитьского язика".
ЛАЙТЕ МОСКОВИТІВ НА РІДНІЙ МОВІ - ЦЯ ХУДОБА ЇЇ РОЗУМІЄ ЩЕ Й ЯК, А ВІДПОВІСТИ НЕ ЗМОЖЕ БО "ЯЗЫК НЕ ПОВАРАЧИВАЦЦА ВЫГОВАРИВАТЬ.
© Слава Брнец [19.06.2014] | Переглядів: 3108
Мітки: #Путін 

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.2/43

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати