для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Ябедки і стукачі. Спроба класифікації.


Ябедки і стукачі. Спроба класифікації.
   За політичними подіями ми зовсім забули про самих себе, дедешників. А ми ж теж люди, всякі люди, що являють собою зріз нашого неоднорідного суспільства.
   І про неполітичні п’ятниці на ДД ми забули… А які були п’ятниці… Та й суботи… . А які діалоги! Не те, щоб срач у діалогах, а так би мовити, словесний пінг-понг, – дружелюбний срач. Які пародії, які класифікації, які моменти-замальовки із життя з’являлися на ДД саме по п’ятницям, коли негласно діяв закон «Менше срачу – більше сміху». «Не той тепер Миргород, Хорол-річка не та…». І Дурдом не той. Кудись подівся мій луччий друх Руся Фастівський Бандито, на якому тримався весь порядок у Фастові… .  Скучаю за ним, як автор за темами.
 
   Прийшла охотка класифікувати ябед і стукачів; здається, ця категорія дурдомівських юзерів ще не піддавалася аналізу і класифікації людинолюбного персоналу ДД.
 
   Отже, ябеди і ябедки, стукачі і стукачки.
Звісно, ніякого хорошого смислового наповнення у цих термінах нема і не було, і не треба. Втім, є нюанси! Ябеда – термін шкільний, напівдитячий. Стукач – термін мусорно-гебешний. Може, тому, що стукач більша падлюка, ніж проста гнидна ябеда у шмарклях і прищах.
Ябедка – це людинка з підлітковими комплексами неповноцінності, схильна до зароблення собі «балів» шляхом внесення у вуха вчителю того, що для тих вух не призначено. А стукач – це така собі доросла статевозріла ябеда з цілком сформованим комплексом людської падлючості і схильністю до провокацій.
Нє, розумію, що відразу виникає зауваження: Правила Дурдому писані для орднунгу, для чистоти міжюзерських контактів і вапше чистоти популяції юзерів на сайті.
Воно то так, канєшна… . Але ж всякі люди заглядають туди.
Ну добре, спробуємо розібратися.
 
   1.  Ябедка рейтинго-обзабочена і рейтинго-збочена.
Занудно бомбить Адміна через просторікування у Правилах «а чого так?». І кожну онанімку починає з того, що її саму, її особисто рейтинг не хвилює, бо пофіг, що їй просто цікаво «а чого так?». Нешкідлива зануда, особливої неприязні не викликає, поки не починає шукати «ворогів рейтингу». А шукати починає швидко, і таки ж, стерво, швидко знаходить, і довбе, довбе, довбе,.. непомітно для себе трансформуючись у ДД (дурдомівського Дятла).
   Заслуговує на курс колективного виховання і хорове «Ти – Дятел!».
 
   2.  Ябедка образлива і мстива.
Це такі дрібненькі душею істоти, що на перший же камент «афтирь – поц» або навіть «Стотєйко – гівно» миттєво катають змістовну «тєлєгу» Адміну і волають «Доколє же!» і «Сайт пропав!». Особливо «ображені богом» колекціонують «обідки», копіпастять їх десь в окремому Блокноті, щоб потім видати їх лінки разом з «онанімкою» залпом – для кращої обгрунтованості. Щоб Адміну було нічим крити, щоб забанив гада-недруга зі злим язиком. А ябедка задоволена – вона одержала «сатисфакцію», ябедка радіє, вона, як шимпанза, життєрадісно чухається, ринітно сопе, гладить клаву і проглядає каменти у пошуках, на кого б ще настукати. Коли знаходить, життя її наповнюється смислом.
   Заслуговує на «ПНХ!» хором усім персоналом, перманентну вздрючку презирством у каментах і поясненням, що воно бездарне чмо.
 
   3. Ябедка-стукачик провокативна.
Сволоч і наволоч (без «ь»). Шкідлива гнидна істота з вродженим моральним сифілісом міжвушного ганглію і корозією совісті. За текстами виразно проглядаються латентні чи явні перманентні статеві проблеми разом з парадоксальним нарцисизмом. Занудна до ступеню злоякісного задротства. Аватарка випендросна, нік випендросний, стиль письма досконало-випендросний із тенденцією до повчальності. У текстах культурна до блювоти, вживає і нах не потрібні іноземні слова або херячить весь камент (набирає півдня кілька рядків) ненашими буковами (vi vsi tut pidarasi, a ya beliy i pushistiy), що, на думку задрота, повинно демонструвати високий ступінь освіченості. Щоб, значицця, персонал у ньому сапієнса запідозрив. Тіпо, всі тут недовчені петеушники, а воно єдине – з дипломом Гарварда і статтями у «Віснику НАСА». Ябеднічає на образи і ненормативну лексику. Тим чмо і втішається.
   Заслуговує на «ПНХ!» хором усім персоналом і постійне нагадування, що воно дурне, як кукурудзяний чіп. Тоді воно починає хворати від недооцінки співвітчизниками, не визнаності світом його високого IQ і тихо помирає з мишкою в жопі.
 
   4. Стукач. Вищий ступінь ябеди.
Власне, будь-яка ябеда, прогресуючи, виходить на рівень стукача. Особливо, коли стукач зациклений на одній темі, одній персоналії або на самому собі, коханому. Сам шукає, чим би його викликати до себе тиху ненависть, сам провокує, сам катає скаргочки у Правила, що пухнуть від його гнидних екзерсисів. На допомогу собі бере свого клона – такого ж придурка, задрота і маніяка монотематичності. Винятково працелюбний задрот.
   Заслуговує на «ПНХ!» хором усім персоналом і вічний бан разом зі своїми педиками клонами.
 
   5. Особливо відразливий тип професійного стукача – стукач-провокатор рузькомирський, він же троль-москаль, він же кацапський підарас із православним хутінізмом мозочка.
Ображає державу Україну, її народ, звичаї і символіку, одержує заслужені епітети і з почуттям чесно виконаної роботи (за 15 рублів) чухає в Правила – обіжацця і какать на голови нормальних людей. Не встиг зарегітися, як уже насрав на Головній, на авторських гілках і в Правилах. Чувак на роботі, значицця… .
   Заслуговує на миттєве «ПНХ!» хором усім персоналом, ігнорування і старим ноутом по голові.
 
   6. Ябеда «принципова». Стукає на всіх підряд, невзірая на ліца, аватари і ніки. Ну, тіпо тупо «соблюдає Правила» і блюдьоть Порядок. Може, вважає себе самопроголошеним замом Адміна або його замполітом… .
   Заслуговує на «Ти гівнюк!» хором усім персоналом і клавою по черепу.
 
   7.  Ябедка-не-в-Правилах-а-в-каментах.
Цікавий підвид задротної напівябедки. Камент починає із «чесної» заяви: «Я зарегівся недавно (насправді, вчора або щойно), але ДД читаю давно, років з десять». Ниє, що нічого  почитати, кортинки дебільні, і воно дарма зарегілося і «здря потіряло врем’я». Вопчім, прийшов-насрав-пішов. Чого приходило, ніхто не зна. Може, й справді просто насрать. Воно, власне і не ябедка, а таке гнидненьке одноклітинне чмо з функціями і покликаннями шкідливого мікрорганізма. Ніби ябеднічає на весь ДД самому ж ДД і скаржиться на життя в ДД одночасно усьому ДД.
   Заслуговує на «воспітаніє підйопочками».
 
   Канєшна, ви не зустрінете чистого підвиду, бо ябедки і стукачі різноманітні і різнокольорові, кожна ябедка – суміш варіантів. Цікаво, що жінок серед ябед менше; втім, їх і на сайті менше.
   Абсолютна більшість навіть не підозрює, що є такий розділ – Правила. Ніколи не скаржаться на емоційних колег. Вони вище того. Поважаю таких, навіть якщо не поділяю їх поглядів на життя, політикум і персонал.  
  
   Резюма. Всяка скарга Адміну на іншого юзера є проявом слабкості (у кращому випадку) або проявом наволочної натури стукача.
   Єдиний виправданий випадок скарги – це вимога забанити рузькомирського чи укрофобного недоноска з ознаками дефіциту совісті і виразними симптомами тролізму. Мало того, це святий обов’язок кожного з персоналу Дурдому і його Завхоза.
 
Примітки:
1. Онанімка – текст ябедки у Правилах.
2. Задрот – дятел.
3. Дятел – задрот.
4. Шимпанза – це тіпо така мартишка.
5. Мартишка – не коментується, бо в імхо цього слова нема.
6. Правила – абсолютно зайвий і бюрократичний підрозділ у Дурдомі тіпо «Нічого почитать», «А де кортинки?», «А Мрачний матюкаєцця…», «А Ікс не поставив копірайта» або «Поставив не там»… . Вопчім, кладовище онанімок.
7. Адмін – Той-на-небі, хто банить або не хоче банити, коли усім ясно, що є за що і треба.
 

smile3
© PiligrimK [18.06.2014] | Переглядів: 1731

2 3 4 5
 Рейтинг: 36.7/33

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook