для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Вельмишановний Владімір Владіміровіч і іже с вамі.


Вельмишановний Владімір Владіміровіч і іже с вамі.
Нам, Міністерству Закордонних Справ, дуже шкода, що так сталося з вашими дипломатами. В принципі, непогані люди були. Чому були? Бо, думаємо, вже недовго їм лишилося. Народ все підходить.
 
Ми, звичайно ж, абсолютно проти того, що розгніваний люд зробив з посольством. І проти того, що він ще зробить. Часу ще є валом. Попереду довга ніч. Того варіанту, що люди відпрацюють свої 200 гривень і розійдуться, не буде. На превеликий ваш жаль, люди вийшли не за гроші.
 
Визнаємо, що закидання посольства бруківкою, коктейлями Грушевського і, сподіваємось, гранатами, є абсолютно недопустимим за міжнародними нормами. Але вдіяти нічого не можемо. Міліція, як ви знаєте, з народом. Кажуть, що намагаються розігнати той стихійний мітинг, а самі втиху їм бруківку підносять і коктейлі наливають. Точно так само, як на сході України. Ну, ви в курсі.
 
Ми стурбовані сьогоднішньою ситуацією. Навіть глибоко стурбовані. Все сталося так несподівано, що ми звернулися за поясненням до провідних світових психологів. Світила медицини стверджують, що це може бути реакцією на брехню ваших телеканалів. Психіка – тонка штука. Декотрі медики також висловили думку, що у всьому винна технологія 25-го кадру, яку ви використовуєте на вашому телебаченні. Агресія, яку ви довго пропагували, таки знайшла вихід.
 
Зі свого боку обіцяємо, що абсолютно всі винні у створенні безпорядків будуть виявлені і покарані у найкоротші терміни. Так само, як ви виявляєте і караєте винних у тому, що через наш спільний кордон з вашого боку регулярно просочуються колони з військовою технікою і найманцями.
 
Щиро співчуваємо і сподіваємося на майбутню плідну співпрацю з вами.
 
На цьому мусимо закінчувати наше коротеньке дипломатичне послання і йти дивитися стріми зі Спаської вулиці, бо помічник вже приніс попкорн.
© Коваль [14.06.2014] | Переглядів: 4468
Мітки: #Путін 

2 3 4 5
 Рейтинг: 48.1/38

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook