пароль
пам’ятати
[uk] ru

Хвеномен голосування за Петра як символ недолугості виборця


Хвеномен голосування за Петра як символ недолугості виборця
Почну ab ovo. Хто не зна, то по-латині значить «від яйця». Своїх яєць у мене нема, то почну від яєць Авакова. А саме від того часу, коли від роздуплився та висидів своє перше мусарське яйце й те яйце виявилося яйцем-бовтюком. Першим тєлодвіженієм того новоспеченгого мусара-фейсбучного ковбоя була ница організація вбивства Сашка Білого.
 
Ша ! Я знаю, що поборники стерильності в юриспруденції й захисники  Авакова (є такі ?! patient)скажуть, що Сашко з автоматом бігав, зобижав прокуроських та тряс їх за смердючі прокурорські краватки, кришував видобуток бурштину в регіоні й взагалі був «бандіт».
Я не є адвокатом покійного Сашка, я не знаю досконально, що і як він кришував. Я знаю, що в нього не було достойного костюму, коли його одягали на той світ. Той факт  багато про що каже. Я не є адвокатом, але з  автомату (зареєстрованого) Сашка Білого ніхто не був прошитий кулями. Прокурорських й судійських не те що за краватки треба було трясти, а витрясати з них душі. Правда, які там душі, хіба що гівно сипалося б та труха, аби таки потрясли.
Кришування бурштину ? А чому ні ? Коли держава не здатна була сама відкрито»  кришувати свої багатства, то най хоч Сашко з братчиками кришує, ніж донбасська ригівська гопота, яка кришувала ВСЕ.
Я власне бачу Сашка таким собі Робін Гудом, Кармелюком, який ЗАРАЗ з його чеченським досвідом міг би направити до Пекла добру шеренгу шаромижників-колорадів. На похоронах за Сашком плакало пів-міста.  
 
Це була преамбула. В якості такої собі зав*язки поставлю питання «Хто замовив вбивство Сашка ?» Ясно ж, що джигіт Авакян занадто мала пташка, щоб ТОДІ прийняти таке рішення самостійно. Тоді Майдан ще дихав, й міг проснутися, як Везувій. Ясно, що для вбивства у «сірого кардиналу" (хто ж він?) могло бути 2 причини, а саме – 1. Догодити Путіну, 2. Знищити активну українську патрітичну одиницю. А може й дві ці причини одночасно. Сашка неможливо було купити, Сашко не продавався. Сашко був патріот. Сашко був для них небезпечний. Цього вистачило, щоб підписати йому смерний вирок. Не повістку в суд (це я пишу для стерильних чистоплюїв, які знають, що "бандіта" треба вбити), а саме вирок без «суда і слєдствія".
 
Отож – ХТО той кардинал ? Авакян був квотою «Батьківщини». Хто тоді керував тим об*єднанням ? Зараз вже того не знаю достеменно, то тайни мадрідського навіть не двору, а свинарника. Пастор Шлаг, мерзота вертольотчик-рибалка Пашинський.... Не знаю. А тоді мені було очевидно, що то – Юля. Так, на ФБ в той час розгорнулася страшна істерія проти Юлі, то було якесь мозкове запалення, менінгіт мозку дописувачів ФБ, а особливо дописувачів-патріотів, а особливо мешканців Західної України... «Ату її. Продала Крим. Домовилась з путіним. Вона  такий же самий олігарх...» Я спочатку намагалася протидіяти аргументами тим «ату». Але істерія натовпу не може прислухатися до аргументів. Я стала «проплаченим юлеботом й троллем». Піпл шукав козла відпущення. Піпл знайшов того "козла", Юлю. Хоча й Юля на той час проводила не найліпшу політику входження в активну політику. У неї був ляп за ляпом...
Після вбивства Сашка я сама була впевнена, що Юля грає на боці путіна. Бо тоді були дійсно страшні для України вороги, яких треба було «взяти в кільце». Не вірю, що "верхівка" не знала про можливий розвиток подій в Криму та на Донбасі. Але мішенню став саме Сашко.  Я зненавиділа Авакова, Пашиського... Я відреклась від Юлі...
 
Далі буде...Можливо.
© Généralissimus [12.06.2014] | Переглядів: 1437

2 3 4 5
 Рейтинг: 32.4/48

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook