пароль
пам’ятати
[uk] ru

Операція "Скорпіон"


Операція
Цікаво, скільки коштує переобладнати вертоліт на безпілотник? В державних мужів навіть спитати боюсь. Вони намалюють число зі стількома нулями, що комір завернеться. Мене цікавить, за скільки дядя Вася-кулібін в гаражі переробить? Бо зайвих грошей, як на зло, нема.
 
Хочете спитати, нафіга мені безпілотник? То не мені треба, а Україні. І не один, а чим більше – тим краще. Кажете, дядя Вася не справиться і за пів року? А хто сказав, що кулібін у нас один? Мобілізувати їх зі всієї України і звезти на якийсь завод. А ще краще -- в ангар. Щоб почувалися, як вдома. Ангар, по суті, -- той же гараж.
 
Дати їм все необхідне: старі вертольоти, матеріали, помічників і все, чого їх душа забажає. Але щоб за тиждень у кожного був готовий бойовий гвинтокрил «на пульті». Може бути навіть не бойовий, а транспортний, чи ще якийсь. З ракетами із пап’є-маше, розмальованими у стилі візиток Яроша, будь-який буде виглядати дуже навіть по-бойовому.
 
Чого смієтеся? Он, Путін надувні танки з пусковими установками на озброєння приймає. То чому ми не можемо ракети із пап’є-маше робити? У нас хоча б вертольоти будуть майже справжніми. В нашій справі головне – посіяти паніку в рядах терористів.
 
Подобаються вони мені в паніці. Розбігаються від вертольота, як руді миші. На ходу стріляючи із ПЗРК. Куди попадуть. А куди вони можуть вцілити? Якщо Путін накидав їм зброї, а ті, хто вміє нею користуватися, потихеньку повертаються на Родіну в рефрижераторах, по тридцять одному чоловіку? Тож зброя і попадає в руки тих, в кого вся теорія – це стаття в неті «Як стріляти із  ПЗРК»? А вся  практика – «Я в Ютюбі бачив, як мужик стріляв». От і стріляють по своїх же.
 
Так що, головне, щоб вертольоти регулярно літали. Низько-низько. З червоно-чорними ракетами. Ще з десяток таких попадань, як в Луганську – і ті, хто зараз в душі підтримує гоблінів з автоматами, самі голими руками випхають ту всю шушару за східний кордон.
 
Якщо скорпіон загрозливо махає своїм хвостом, треба зробити так, щоб він вжалив сам себе.
 
А, якщо серйозно, то треба сварити буйних терористів з мирними сепаратистами. Інакше перемога може датися надто великою кров'ю.
© Коваль [03.06.2014] | Переглядів: 1879

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.2/24

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook