для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

А можа, так и трэба?


А можа, так и трэба?
Це - представники Донбасу. Донбасу, який, як відомо, ніхто  ніколи не ставив на коліна, і нікому поставить не дано.
 
Це - один із моментів боротьби за свою незалежність від злобної київської хунти.
 
Це - ті, хто стверджують, що "а почему на Майдане можно было, а нам нельзя" (боротись за свої права, звісна річ).
 
Це - електорат Віктора Януковича і Партії Регіонів. Хоча правильніше було б сказати "лохторат".
 

 

 
Для мене особисто саме ці кадри - втілення так званої "донбаської мрії". А по правді кажучи - мрії совєцької. Бо вся суть Донбасу як явища - це натуральний, махровий, калірований совок. Під невмирущим гаслом "Мнє должни". А якшо должни - то можна і взять.
 
Про яку Європу, про який безвізовий режим з Шенгеном можна говорити з цими людьми? Подивіться на них. Навіщо їм безвізовий режим в європейські країни? Там можна так красти? Там можна срати (в переносному, та й прямому смислі теж) на вулицях?
 
Думаєте, я зараз про відокремлення? Зовсім ні. Я про бажану для цих даунбасівців автономію. Треба зробити те, чого не зробила Тимошенко. Пам'ятаєте, як 2004-го Донбас лякали тим, що його обнесуть колючим дротом? От зараз, думаю, прийшов час це зробити.
 
Не весь. Ті райони, де збереглась сяка-така адекватність - захід Донецької області, Сватове на Луганщині - приєднати до сусідніх регіонів, і хай живуть собі нормальним життям. А цих "борців за незалежність" виокремити (не ВІДокремити, а ВИокремити) - і на законодавчому рівні, і на рівні блокпостів на всіх дорогах. І хай собі живуть за своїми дикунськими законами.
 
(Звісно, для початку привести до пуття кордон з т.зв. Російською Федерацією, щоб не лізли чеченські, осетинські, московські і ще які там потвори.)
 
І нехай Донбас стане таким собі українським Придністров'ям. Хочуть? То хай отримають. Тим паче, на щось більше в цивілізаційному плані вони не заслуговують.
 
P.S. Тільки не повторювати помилок Молдови - і не видавати нашим "придністровцям" закордонних паспортів. Хай сидять у себе в свинюшнику безвилазно.
© V.Mylenko [30.05.2014] | Переглядів: 5096

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.8/47

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook