пароль
пам’ятати
[uk] ru

САЛО В ШОКОЛАДІ


САЛО В ШОКОЛАДІ
1. У свій час я доволі часто бував в Києві. По роботі. Так ось на Хрещатику в одному магазині, фірмовому, «Солодощі» я натрапив на «екзотІк» – сало в шоколаді. Придбав. Покуштував. Не сподобалось…
Не думав, що мені знову прийдеться «насолоджуватися» цим продуктом. Я про нового президента. Скажу прямо – шоколад, то хрен з ним, а от якщо з салом почнеться «напряжонка» - Майдан-3. Однознано!
 
Дуже багато питань до нього в мене, проте я хотів би отримати чітку і конкретну відповідь поки що лишень на одне – АТО (анти-терористична операція).
 
Зараз кажуть компетентні люди, кваліфіковані війскові експерти відкритим тектом: "… муд..ки Турчинов та всі інші — державні зрадники, які здають нашу країну, ганьблять наше суспільство та Майдан, на крові якого вони прийшли до влади. Більш того, вони роблять все, аби Україна зазнала політичної та військової поразки. Їх треба негайно зносити та судити. Сподіваюсь, це зроблять якісь військові разом із вулицею.", - зауважив Арестович.
Він, військовий експерт Арестович, також вважає, що у росіян немає сил, аби захопити Україну, якщо їм не буде підігравати український уряд.
"Йде військова агресія. У нас відняли частину території. Чому не перекриті кордони? Чому українські підприємства досі відправляють в Росії військову продукцію? Нею вбивають наших військовослужбовців. Це відбувається, бо державні зрадники, які знаходяться у влади, ведуть Україну до поразки. Якщо ж вони не зрадники, а тупі козли, то це гірше, ніж злочин — це помилка", - наголосив експерт.
 
2. Прилетить генерал голубим вертольотом і безплатно покаже "кіно"...
Ось  вам до болі свіжий, так би мовити, приклад.
У 51-й бригаді вкрай незадоволені відстороненням комбрига В. Яцківа і призначенням нового тимчасового командувача. Коли командувач Сухопутних військ України генерал-лейтенант А.С. Пушняков представив солдатам і офіцерам виконувача обов'язків командира бригади, ті зустріли новину "у штики". Хлопці обступили генерала, обурювались, навіть намагались його пошарпати, розбили йому телефон.
А було за що!
Коли 51-а бригада вирушала на схід, бракувало 900 акумуляторів для колісної техніки — кошти на них збирали всім миром. Увесь автопарк, із бронетехнікою включно, ремонтували цивільні волонтери. Лише запчастинами люди вклали 300 000 грн.! А генералітет не вдарив пальцем об палець, аби покращити матеріально-технічне забезпечення механізованої бригади. І т.д. і т.п…
 
3. Проте, краще послухати с перших вуст:
 
http://www.youtube.com/watch?v=KLO4qcAYGuY
 
Що ж, питання задано. Чекаємо на відповідь.
 
Отож бо і воно.
© MVF [28.05.2014] | Переглядів: 1460

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.0/29

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати