для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

ЛЮСТРАЦІЙНИЙ КОМІТЕТ ПОТРІБНО ЛІКВІДУВАТИ


ЛЮСТРАЦІЙНИЙ КОМІТЕТ ПОТРІБНО ЛІКВІДУВАТИ
Люстраційний комітет потрібно ліквідувати. Адже президентом став міністр Януковича, і засновник Партії Регіонів. Тепер, якщо когось люструвати то це буде вважатися вибіркове правосуддя і подвійні стандарти, адже по якій причині не чіпати олігархів, а люструвати менш значущих осіб? Це буде не люстрація а "ілюстрація".
 
Те саме стосується й антикорупційного комітету. Якщо розслідувати корупцію, але не чіпати колишніх міністрів уряду Януковича-Азарова і тих хто причетний до цього уряду, то це теж буде вибіркове правосуддя, а не антикорупція.
 
Велика біда Майдану в тому, що коли Майдан взяв владу не дотиснули до кінця, не примусили Верховну Раду одразу, найперше за все що треба було зробити - це прийняти ЗАКОН ПРО ЗАБОРОНУ ЗАЙМАТИ ДЕРЖАВНІ ПОСАДИ членів уряду Януковича-Азарова.
 
Мислячі патріоти України, які революцію зробили, не встигли, не додумалися революцію захистити законодавчо, це була рокова помилка, із-за якої корупція залишиться на місці, а олігархи будуть правити далі і робити далі все що їм треба за свої мільярди.
 
Нажаль брехня продовжує правити в Україні.
© А. Гуркалюк [27.05.2014] | Переглядів: 3504

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.9/70

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook