для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

ПОльто


ПОльто
Зосередимо зараз увагу на одному з них. Тим паче, що прибічники цього кандидата позиціонують її як гарну жінку і справжню леді на відміну (знову ж на думку її прихильників) від декого з її суперникі впо президентській компанії. Згідна, якщо є варіант, що державу представлятиме гарна жінка, в якої є смак і яка має манери справжньої леді - це чудово.
 
Отже, що в цьому сенсі може нам запропонувтаи діючий Прем"єр-міністр Юлія Володимирівна Тимошенко?
Не будемо говорити про красу - це питання спірне і єдиного ідеалу не існує. Не буду навіть писати про стиль в одязі - тут теж в кожного свій смак, хоча цей пункт вже тісно переплітається з наступним, на якому я й зосереджу свою увагу.
 
Я пишу цю замітку під впливом вечірніх новин, де показали ялтинську зустріч прем"єр-міністрів України та Росії.
І мені сьогодні було соромно за Україну. :-( Так само як було соромно коли згадана вище Прем"єр-міністр була на переговорах в Росії в сукні з довгою блискучою застібкою через всю спину і нижче на чорній сукні.
Сьогодні ж пані Прем"єр знову осоромилася, а т.я. це була не приватна особа Юлія Тимошенко, а Прем"єр-міністр України, то осоромила і всю державу.
Я ніяк не можу зрозуміти навіщо вона чекала Прем"єр-міністра Росії Володимира Володимировича Путіна і холі і при цьому була у верхньому одязі? До речі, гостьова сторона, делегація Росії вийшла просто в костюмах.
До чого було оце публічне знімання пальта? Що це взагалі було - зустріч на найвищому рівні Прем"єрів двох держав чи так маленька школярка вперше приймає гостей і заплуталася як це робиться?
Сумно, панове... Сумно і соромно... :-(
 
Відразу ж мені згадалося і публічне зняття взуття в студії "Свободи" і перепрошую - непристойний жест  трибуни Верховної Ради... :-( Це мені нагадало відомий черевик на трибуні ООН... Сумно...
Roshenka [19.11.2009] | Переглядів: 2166
Мітки: #Тимошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 28.4/36

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook