для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Розумнішаємо, брати-українці?


Розумнішаємо, брати-українці?
Важко за декілька десятків хвилин осмислити результати виборів. (Думаю, що екзит-поли, як завжди, абсолютно точно відображають філософію і логіку результатів змагання кандидатів). Але емоції - ось вони.
 
У 2010-му, після першого туру президентських виборів я   дуже разчарувався, що Тігіпку вдалося  обдурити   наївного українського виборця. (Політична кар'єра, або Тігіпко на політичному ринку). Тоді, нагадаю, цей не гнучкий навіть, а пластичний до тікучості, дуже «сильний» і дуже «сміливий» «професіонал» набрав 13% голосів виборців і посів третє місце. Прикро до туги було за нас, українців.
 
Сьогодні той, що завжди знає,  як правильно  говорити і зовсім безпомічий, коли приходить час діяти Сергійко на 5-му місці. Це замість колись прогнозованого третього або, одного разу, навіть другого. Погодьтесь, 13% голосів виборців чотири роки тому і 4-5% сьогодні - це дві великі різниці. Нехай не чисто математичний, але    можна зробити цілком логічний (нехай навіть трошки емоційний) висновок: український виборець порозумнішав у 3 рази - приблизно саме в стільки зменшилася кількість тих, що клюнули на пустушку. Чи ще по іншому: попит обо ціна тигіпків на політичному ринку впала в ті самі 3 рази. Якщо такими темпами будемо «дорослішати» і далі - перспективи досить оптимістичні.
 
А п'яте місце кандидита Тігіпко, що асоціює  з 5-им колесом у возі,     досить таки символічне. Може, Серьожа, нарешті, заспокоїться і піде з професійних любителів влади, зрозуміє, яким колесом за своєю корисністю він там є? А може, зрозумівши, що їм нічого не світить, за ним потягнуться і інші тігіпки, такі ж стрибунці і пустушки?
 
Навряд чи, звичайно, він і ВОНИ самі додумаються до такого, тим більше, захочуть це зробити.  Але, дивлячись на результати екзит-полу, я починаю сподіватися, що МИ їм допоможемо.
 
prokop14
© prokop14 [25.05.2014] | Переглядів: 6090
Мітки: #Тігіпко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.0/39

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook