пароль
пам’ятати
[uk] ru

Ващє


Ващє
Довелося мені сьогодні передачку відправляти у Сімферополь.
 
Перед відправкою вирішив провести рекогносцировку. Де дешевше, як зручніше. Виявляється, розцінки у перевізників дуже різні. За ту ж суму один везе відправлення тільки до свого складу, а інший – під той під’їзд, під який попросиш. Різниця, погодьтеся, немала. Чим розкрученіший бренд – тим вищі ціни. Кажуть, що у них більше відділень і до них зручніше доїхати. Не можуть тільки відповісти на питання, нафіга мені їхати до їхнього відділення, якщо інші мені за ті ж гроші посилку під будинок привезуть?
 
Але не про те мова. Я, простодушний, хотів гроші за посилочку післяплатою отримати. Є такий сервіс у перевізників. Сімферополь – вже закордон, часи тепер смутні. І надія на те, що швидко все налагодиться, чесно кажучи, невелика. Тож, післяплата була б для мене найкращим варіантом. Про ту функцію я знаю вже давно, тож запитав, чи можлива така послуга, чисто механічно. Але приємний жіночий голос мені сердечно відповів, що кримські відділення такої послуги не надають.
 
Ну, думаю, москаль клятий вже зовсім нюх втратив. Як товар до Криму завезти – то пажалста, а гроші за нього отримати – то фігвам. Все на халяву хочуть. Мабуть у мене все, що в голові – то й на язику, бо жіночка на тому кінці проводу відразу ж чемно мене повідомила, що це обмеження ввела не Росія, а Київ. Постановою номер якийсь-там.
 
Тут я і сів.
 
В голові почали з’являтися картинки, як українці з фантастично великими кишенями, набитими м’ятими грішми, тікають від літаючих купюр, які намагаються всунутися в складки одягу.  Бо кишені ж вже переповнені.
 
А що ще може навіяти така постанова?
 
Гривня в Криму ще буде сяк-так ходити до кінця травня, а Київ вже ввів таке обмеження. Гм. Кримські прикордонники були відсторонені російськими від справ на наступний день після референдуму. Два тижні ходили-бембали, не знали, чим зайнятися, доки Київ надумався їх відкликати.  А тут – попереду паровоза біжить.
 
Що б воно означало? Мо’ хто пояснить, чому нашій економіці грошей не потрібно?
 
П.Н. Всіх з тяпницею.
© Коваль [16.05.2014] | Переглядів: 910

2 3 4 5
 Рейтинг: 33.3/7

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати