для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Що, зайчики, доскакались?


Що, зайчики, доскакались?
Я, звичайно ж, здогадувався, що так все скінчиться. Але, щоб так швидко?
 
Партія Регіонів не долає 5% бар’єр на виборах до Верховної Ради. Знаю, що опитування має свої похибки. Але тренд такий є.
 
Розумію, що до корита дуже хотілося. Розумію, що політик перед виборами мусить активізовувати свій електорат. Але повинна ж бути якась межа. От скажіть мені, зайчики, хто просив вас говорити, що Південний Схід працює, а бандерівці проїдають? Яка розумна людина придумала такий ідіотизм? Хіба не могли ви їм сказати, що годують вони не всю Україну, а тільки 2-3 області? Або хоч брехати не так впевнено? Чи не так часто повторювати?
 
Вони ж повірили. Тепер впевнені, що в Росії за ту ж роботу їм заплатять по-справедливому. І нафіга тепер їм, таким роботящим, Партія Регіонів?
 
А про мову, зайчики дорогенькі, нащо плели? Ніхто й ніколи не здогадувався, що в Криму російську мову притісняють, поки ви цього не почали розповідати. Якби ви ту тему постійно не мусолили, а допомагали об’єднувати країну, то російською до сих пір розмовляли б на двох вулицях в Севастополі і на одній -- в Луганську.
 
Якщо ви планували тим язиком тримати у тонусі своїх виборців вічно, то не треба було так часто це повторювати. Бо вони й повірили, що без того рузкого вони жити не зможуть. І ломанулися в Рашу, як табун слонів. Думають, що там всюди можна вільно російською розмовляти. Наївні.
 
А як їм зараз можна пояснити, що Росія стане для них класичною мачухою, якщо ви вже стільки років кажете, ніби Росія – наш друг і брат? І як пояснити, що в Європі геїв у процентому відношенні не більше, ніж у Росії, якщо вам вони вже не повірять, а нас слухати не хочуть?
 
А згадайте сумнозвісну карту Януковича про три сорти українців. Не вірю, що він сам до неї додумався, мусив хтось з вас підказати. Але там вийшла одна біда, зайчики. Ви відділили своїх виборців від Києва, де сидите самі. Звісно ж, ви себе третім сортом не вважаєте, але біда в тому, що це зрозуміли ваші виборці.
 
Ви вже більше десяти років розхитуєте човен, підігріваючи проросійські настрої. Знали, що хню морозите, але не зупинялися. Не спрацював інстинкт самозбереження.
 
Знаєте, зайчики, мені було б якось паралельно те, що ваші виборці помахали вам ручкою. Якби зараз не гинули люди. Не забувайте, що саме ваша багаторічна риторика призвела до теперішньої ситуації. Ваша, разом з комуністами. І доки ми не вичавимо з кабінетів тих, хто заради влади буде готовий на все, доти не буде надії на краще життя. Люди це вже зрозуміли.
 
Це приговор вам, зайчики. Цьом-цьом, па-па.
© Коваль [14.05.2014] | Переглядів: 17111

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.0/189

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook