для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

З Днем народження, Друже!


З Днем народження, Друже!
Коли навколо ні душі, Він завжди був і залишається зі мною – мій ідейний натхненник, який навчив не здаватися без бою, кохати один лиш раз на все життя, вірити у те, що все буде добре і злітати вище неба заради своїх близьких. Сьогодні у Нього день народження і я хочу сказати Йому лише одне – «Дякую тобі, за те, що ти завжди зі мною!»
 
На превеликий жаль, я не можу похизуватися особистим знайомством із Святославом Вакарчуком, хоча і багато разів знаходився у безпосередній близькості від нього. Чи то внутрішні переконання, чи то хвилювання завжди заважали підійти до нього і привітатися, та й це б, мабуть, не мало жодного сенсу для мене, бо я знаю цю людину через його творчість, а це значить набагато більше. Я вірю в те, що музика відображає справжній стан душі композитора, створює його ментальний образ, дає можливість побачити світ очима митця, тому своїми піснями Славко сказав достатньо для того, аби я полюбив цю людину, наче доброго друга, з яким були пройдені значущі етапи життя пліч-о-пліч. Бажаю йому і далі закохувати в себе людей своєю творчістю і відчувати любов прихильників щомиті, а особливо в ті хвилини, коли йому важко!
 
Вперше я побував на концерті «Океану Ельзи» у 2005-му році в Донецьку, коли майже всі афіші були спотворені вандалами, а самого Вакарчука називали не інакше як «фашист». Тоді для мене було абсолютно незрозуміло як за такої ситуації йому вдалося зібрати вщент забитий концертний майданчик, бо я не вірив у існування української аудиторії тут, на Донбасі. Аж раптом зовсім несподівано для себе я став свідком справжнього українського свята на Сході, коли глядачами концерту виявилися одночасно поціновувачі гарної музики та патріоти. Нажаль, в ці буремні дні, як і тоді, відвідування подібних заходів – це ледь не єдина, але справжня віддушина для тих, кому болить за все, що відбувається на Донеччині, для тих, у кого зараз руйнується на очах цілий світ. Тому я щиро дякую Святославу за ці незабутні зустрічі, які він організовує і бажаю йому сил та наснаги продовжувати нелегку концертну діяльність, яка додає оптимізму та віри у краще мені й моїм друзям!
 
Кожний концерт «Океанів» - це справжнє мистецьке диво, вибух любові та добра, зарядка позитивом та енергією, єднання сердець. Людина, завдяки якій це диво стає можливим, віддає весь свій талант до краплини, чесно говорячи до всіх, хто готовий його почути. Поет, музикант і громадянин надихає на звершення, об’єднує і звертає увагу на справжні людські цінності, обурюючись надуманими проблемами, що стравлюють людей між собою. Кожна пісня – окремий спогад. Про перше кохання і перший розрив, про перший Майдан, про поїздки додому, про сльози радості і розпачу, про друзів та приятелів… Ось так просто, будь-де і будь-коли можна вдягнути навушники і поринути у спогади, з якими асоціюється неперевершена музика сьогоднішнього іменинника, якому хочеться побажати стільки щастя, скільки він подарував людям і стільки довгих років життя, скільки пісень було і буде створено ним та його командою.
 
Дорогий друже Святославе! Дякую тобі, за те, що ти завжди зі мною, і навіть так, як я хотів, і не без бою, але й без непотрібних слів!
© Дмитро Остапенко [14.05.2014] | Переглядів: 3885

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.2/35

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook