для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Цирк і Сех.


Цирк і Сех.
Цирк і Сех. Новини Львівщини.
Сьогодні о 12-00 знову відбулась чудова акція у моєму рідному мальовничому місті Львові. З анонсованого пікету проти Сех, партія сволоти знову намагалась зробити провокацію. Пропоную вам огляд цих подій.
На передньому плані, як зрежисовано стояли прибічники сволоти з плакатами «майдан за Сех», що знову смердить відвертою брехнею і класичними вже танцями на кістках. Нагадаю партійцям одну просту штуку, математика називається, у вас фізично немає такої кількості однопартійців щоб можна було оголосити вас цілим майданом. Маніпуляція майданом використовується цією партією постійно : це було у тексті представлені Сех, у передвиборчих речах Тягнибакса, в крикливих виступах на телебаченні Михальчишина (сорока на хвості принесла що він є родичом тієї ж Сех), а найкрутіший докір , який прибічники партії кричать інакомислячим це - «ви не були на майдані». Ну і звісно звинувачення що всі незгодні є ФСБешними тітушками. Навіть нудно якось, може щось нове придумаєте?
До речі про картинку для ФСБ. Після 10-15 хвилин пікету з-за спин свободівців вийшли молоді хлопці у камуфляжі і з кепками типу упівських, і почали зривати плакати «проти Сех», цікаво що хлопців супроводжували камери. І швиденько підтягнувся депутат від свободи , який почав нас переконувати на все горло, що це протисехівці створюють провокацію. Тільки якщо це дійсно провокатори, то чому вони так мило за пів години до пікету балакали з свободівцями? Саме цікаве що протисехівці не розгубились і почали кликати міліцію, яка чомусь захищала знову ж таки сволоту від пікетувальників. До речі,  на попередньому мітингу, не менш анонсованому, міліції було достатньо і в цивільному  і в формі , а сьогодні  мабуть вони дощу злякались чи що?
Ну оскільки перша провокація була не дуже вдалою , розпочалась серія номер 2. Просвободівські тітушки під керівництвом обійшли пікет (в супроводі тих же камер) , а тим часом показові фігури сволоти відволікали увагу хлопців-протисехів у центрі пікету, і тут знову, як по команді, звучать крики, шум, і гасла про ФСБешних тітушок. Цікаво , що все було дуже синхронно відрежисовано. Люди , може хтось знає де вони цьому тренуються? Прикольно було б на це подивитись.
Ну і третя фаза пропипікетної операції , це звичайно «бабці - щирі галичанки». Це ви від Путіна взяли практику прикриватись бабульками чи як ?
Також був один чарівний момент , коли у свободівців полетіли доларові купюри, як признак продажності даної партії. Веселий флешмоб вийшов. Мені сподобалось, потрібно ж якось урізноманітнювати життя. Окрім цього хлопці придумували нові веселі «кричалки» для запроданців. Шкода що цвіт нації знову повинен тратити свій час на скидання чиновників. Але як показує досвід : хочеш щось зробити добре – зроби це сам.
Отож дійство продовжувалось десь трохи більше години. Єдиним спільним моментом це було виконання державного гімну.
А ще варто зазначити, що по периметру пікету стояли свободівці, які в черговий раз намагались мене переконати що свобода сама одноосібно скинула Януковича, сама стояла на майдані, сама воює проти загарбників на сході і інших казках. А на будь-які аргументи проти їхньої партії була одна відповідь «хочете воювати – їдьте на схід». Це сказав мені мужчина близько 45 років і вищий від мене майже на дві голови . Хочу його запитати : це я з вами воюю? Чим я воюю, словом чи пікетом? Висловлення своєї позиції це воювання ? Ауууу, люди , не підмінюйте поняття.
Ну і ще один сюрприз , який мене чекав на цьому дійстві. Я там угледіла у перших рядах просволотівських тітушок «старого знайомого» з плакатом в руках, який був привезений на представлення Сех на майдані та ледь не зіштовхнув мене з сходинок біля пам’ятника Шевченка. До речі тоді від нього я почула запах алкоголю і купа матюків у свій бік.
Коли ми (тобто протисехи) зібрались йти геть нам почали кричати фу і ганьба. Свободівці це кричали з-за кордону міліціонерів. Думаю не мені одній це нагадало поведінку колорадів в  таких же ситуаціях. Щось схоже мабуть мав можливість спостерігати  Дарвін у клітках з мавпами. Цей мудрий чоловік мабуть знайшов би зрозуміле пояснення такій «достойній» поведінці.
А насамкінець трохи суму. Сумно що поборовши одну корупційну сім’ю, ми отримали декілька нових . Для нас це не було сюрпризом. Ми були готові відстоювати свої переконання і будемо це робити і надалі. Не омине вас люстрація малята. Сумно є те , що люди з паспортами громадян України прикрившись прапорами та вишиванками насаджують чиновників нової сім’ї. Найгірше є те , що ці особи користуються військовим часом . Але це нічого. Історія все розставить на свої місця. Януковича пішли і вас підем Ми справимось!!!
PS: маю надію що не всі члени партії свобода є такими, але нажаль я все менше і менше в це вірю. Щодо хлопців одноіменної партії, які реально були на майдані – вам дяка і повага. Але це не дає іншим членам вашої політ. сили права використовувати пам'ять майдану в своїх цілях.
© Mirka Wredina [12.05.2014] | Переглядів: 2653

2 3 4 5
 Рейтинг: 37.9/40

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook