для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Атєчєство в апаснасті!!! Назаконні маски!!!


Атєчєство в апаснасті!!! Назаконні маски!!!
А от і наслідки – в Полтавській області ПОДАТКОВА ВИКРИЛА (за законом жанру треба тричі аплодувати) підприємця, який незаконно (який жах!!!) виробляв (всі затамували подих в очікуванні) – МАСКИ!!!
 
А тепер розглянемо ситуацію по-суті:
 
З легкої руки Тимошенко (страшні очі, істеричне офіційне зверненя до громадян, селекторна нарада в суботу, яку крутять по всіх каналах, щоденний вихід Тимошенко в ефір з виглядом "Фсьо пропало, но я Вас врятую!!!") країна впадає в епідеміологічну паніку.
 
Народ летить в аптеки за рятівними масками (про це я писала тут:
 
http://narodna.pravda.com.ua/politics/4afc4c303fdc9/
 
Президент заспокоює народ і натякає, що маски, в принципі, не проблема, і кожна українська жінка здатна їх пошити. До цієї думки Президента приєднуються Прем"єр, секретар РНБО, Головний санітарний лікар... Думка резонна, свідомі граждАнє так і роблять.
 
Звісно, що бабці і інші дрібні суб"єкти бізнесу (ну ті, що там курсовик порахувати можуть за гроші, сувенір продати) починають шити маски і продавати їх на базарі.
 
Далі, як зазначено вище, Тимошенко робить страшні очі і напускає Податкову на всіх хто причетний до чого б то не було в боротьбі з грипом. Уже є результат – люди, які пошили і продали маски мають собі головний біль.
 
Розглянемо ситуацію, як би це мало виглядати чисто по Закону: кожен хто шив маски перед цим мав зарєструвтаися як ПП, взяти ліцензію і ЛИШЕ ПІСЛЯ ЦЬОГО шити і продавати маски. Тобто тиждні два викинуто в пусту. Коли маски потрібні на вчора. Через два тиждні епідемія скінчиться і цими масками хіба що пил витирати...
 
Отакої...
Roshenka [18.11.2009] | Переглядів: 1818
Мітки: #Тимошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 26.7/28

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook