для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Бидло створило для себе перші три Банустани – Донецька й Луганська республіки та Крим


Бидло створило для себе перші три Банустани – Донецька й Луганська республіки та Крим
Створення бантустанів в Україні, про яки ми багато говорили, - таки відбулося!
Дискусія на початку точилася навколо так званої "федералізації", "децентралізації", "самоврядування". Ніби "федералізація-децентралізація-самоврядування" могла б допомогти бидлу жити краще й вирішити свої проблеми. Очевидно, що така пропозиція є абсурдною. Тому, що бидло - це за визначенням та частина населення, яка не може вирішити власних проблем самостійно.
Тут варто нагадати, що сьогодні, внаслідок негативної селекції, бидло складає більшість населення. А саме, - 30% населення - це агресивне бидло, практично нежиттєздатне, та ще 40% населення - це пасивне бидло, частково життєздатне, але таке, що через брак волі та здорового глузду наслідує (мавпує) поведінку агресивного бидла.
І саме через чисельну перевагу бидла, на загальних виборах завжди отримують перемогу "кандидати бидла". При цьому "кандидати бидла" самі майже завжди теж належать до аморального прошарку населення, тобто то бидла. Як наслідок, Україна прожила всі роки незалежності в ситуації "Диктатури бидла", або "Диктатури люмпен-пролетаріату". Думка нормальних людей фактично не була врахована.

В цих умовах, ніяке "самоврядування" не може вирішити проблем країни. Рішення є тільки одне - апартеїд, при якому бидло буде голосувати і жити окремо від нормальних людей. Така "федералізація" постала би у створенні "бантустанів" для бидла.

 
Однак просування ідей "бантустанізації", "електорального апартеїду", нерівності між людьми, є ускладненим через конфлікт з ідеологією "рівності". Ідеологія "рівності" є формою фундаменталізму. Цей ідеологічний фундаменталізм домінує в Світі на протязі останніх 100 років. Більшість населення, в тому числі нормальних людей, не бидла, жорстко прозомбовані і не уявляють іншої системи.

 
При цьому, фундаменталізм "електоральної рівності" або "загальна виборча система" вже не працює взагалі. Така система призвела до занепаду Заходу, до прискореної заміні корінного населення Європи мігрантами з країн третього світу. В Україні і Росії, загальна виборча система призвела до виникнення жахливих режимів і початку третьої світовою війни.

Поки що світова бюрократія відмовляється визнавати проблему. Головним чином через її інтелектуальний занепад. Населення теж не визнає проблему цивілізаційної катастрофи, до якої веде "загальна виборча система". Втілювати "бантустанізацію", ізолювати бидло на практиці ніхто поки не готовий.
 
В цих умовах, на Україні несподівано почалася "бантустанизація знизу" - підбурюване лідером Кремлівської секти Путіним бидло само почало утворювати бантустани. Так звані "Донецька Республіка", "Луганська республіка", а також Гоблінський Колорадо на Чорному морі - Крим, є саме БАНТУСТАНАМИ. Саме в цьому їх суть.
При цьому повернути бидло до попереднього життя буде дуже важко, або неможливо. Таким чином, прийшов час констатувати незворотність історичного процесу розділення людства на касту “бидло” і касту “нормальні”.
На тлі подій нашого часу, а також іншої інформації, можна висунути і пропозицію про: “незворотність біологічного процесу виділення бидла в окремий підвид людини”. Цю пропозицію треба обговорювати окремо. Але, дуже коротко, суть у тому, що бидло, яке ми бачимо у всій красі сьогодні, – це повністю нежиттєздатні створіння. Тому перемішуватися з ними, створювати шлюби, тощо, – означає йти на ризик отримати нежиттєздатне потомство, або потрапити у халепу самому.
 
Запрошую всіх до роздумів та до обговорення.
 
The New Neandertalien
09.05.2014
thenewneandertalien.wordpress.com
© NewNeandertalien [09.05.2014] | Переглядів: 2484

2 3 4 5
 Рейтинг: 28.1/21

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook