пароль
пам’ятати
[uk] ru

Люмпени і нелюмпени


Люмпени і нелюмпени
Цікаву думку висловив наш импресіоніст-культурист Ондрій Окара – в Україні йде війна люмпенів з нелюмпенами.
 
Тобто насправді йде багато чого, але в тому усьому можна здійснити класифікацію. Без класифікацій ми взагалі .. як без мови, без думок, без імхо ..
 
Тому що одна справа – про щось розмовляти, інша справа – до чогось ставитись .. так чи сяк .. Приймати чи не приймати, посилати матом чи ним же любити ..
 
Нам важливо щось знати, щоб якось ставитись .. Чому нам важливо ставитись? Тому що треба якось діяти .. Адже коли сидиш під хатою і не дієш, то ні пива не маєш, ні цигарок ..  
 
Більше того, якщо в тебе не виникло якогось певного ставлення хоч до чогось, то ти не можеш звільнити організм від шаленних емоцій .. Ти не маєш мотивацій для вилуплевання очей, для брискання слиною, для лупцювання ногами клятих репортерів ..
 
Отже, без ставлення нам ніяк не обійтись. А ставлення йде зразу ж за класифікаціями. Тому що одна справа, якщо ти свій, а інша справа, якщо ти чужий. Або: люмпен чи нелюмпен.
 
Якщо ти люмпен, то тобі сюди .. Стань сюди разом із усім твоїм мотлохом, що ти його зберігаєш в скрині під назвою «Патерналізм» .. Тут, поряд з тобою стоять всі такі – папазалежні .. Сказати вони нічого не можуть, але їм фізично болісно, коли їх не чують .. «Почую кожного!» - сказав їм одного разу їхній папа і вони віддали йому 133% своїх пропитих голосів ..
 
Звичайно, що папа їх обдурив .. А ви б не обдурили? Коли в вас була б така садиба ..
 

 
В такій садибі насолоджуєшся тишею .. І співом пташок .. Якби то люмпени перетворилися на пташок і перилетіли через море .. І співали б тут папі .. Чи хоча б крякали ..
 

 
То він їх із задоволенням почув би ..
 
А вони ж натомість паскудили своє безнадійне життя по сірих териконових степах .. І ніхто навіть не намагався перетворитися на птаха. А лише работал, атдихал і стругав діточок .. І зрідка на тверезу голову перед засинанням відмічав, що і сьогодні блять не випало стати почутим ..
 
***************
 
Ну, добре .. Хто такі нелюмпени ми достеменно знаємо (бо то ж ми і є). А звідки ж беруться люмпени?
 
Десь я вичитав чи почув по дротовому радіу, що насправді ми деградуємо .. Ну, тобто не ми з вами, а ті .. шо народилися разом з нами, шо відходили в ті ж самі дитсадки і класи, але які, як потім з’ясувалося, отримали не на стільки вдалий набір домінантних генів, щоб пристати до класу нелюмпенів ..
 
Тобто, якщо чесно, то деградують не стільки вони, люмпени, скілька уся наша популяція .. В якій кількість люмпенів збільшується .. При тому, що нелюмпени не встигають створювати таку цивілізацію, в якій всі були б повністю на рівних правах, і де нелюмпени піклувалися б про люмпенів, а не воювали з ними як ото ми воюємо у нас ..
 
От європейська спільнота встигла створити таку цивілізацію .. І вона (спільнота) перебуває зараз у творчому пошуку досконалих форм співіснування спроможних і неспроможних, калік і повноцінних, розумово відсталих і розумово просунутих .. Вони там дійшли такого консенсусу, що не можна бути щасливим, коли поруч є стільки нещастя ..
 
Там у них взагалі забули що теке є природний відбір .. Всі люблять всіх і ця глобальна любов поширюється на все, що рухається в полі неозброєногго зору ..
 
************
 
От де насправді почули б наших люмпенів! Шкода, що вони про це не здогадуються ..
 
I congratulate
 
© Карт [07.05.2014] | Переглядів: 3920

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.3/32

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати