для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Історія російського прапора в Україні.


Історія російського прапора в Україні.
Історія російського прапора в Україні починається одразу після серпневого путчу в Москві.
Причому починається позитивно.
Тоді, після перемоги над путчистами, біля Верховної Ради, цей прапор був зустрінутий оплесками як символ боротьби проти комуністичної тиранії. Я сам це бачив адже був в Києві на протестах і в перший день коли нас на Майдані зібралось лише чоловік 50 і в день перемоги коли було вже 50 000 і тоді біля ВР коли ухвалювали рішення про незалежність і появивсь цей прапор з росії.
 
Ситуація змінилась з приїздом Руцького. Цей діяч РФ чітко дав зрозуміти, що новий державний символ Москви то лише зміна вивіски, а суть та сама, що і в імперців і в комуністів. І російський прапор знов став в Україні одним з тих символів тих людей хто хоче знищити Україну.
 
Однак у 2004 році підтримка опозиційних партій в Росії, зокрема Німцова, дала нову появу цього прапору. Він знову появивсь на Майдані в Києві.
 
З приходом до влади в Україні Януковича антиукраїнські сили знов активно стали використовувати цей прапор як один з набору символів в антиукраїнській боротьбі.
 
Зате під час Майдану 2013 цей прапор знов повернувсь і не лише на Майдан, а і на барикади проти режиму Януковича. Один з таких прапорів лишавсь біля намету на Хрещатику аж до самого вторгнення Росії в Крим.
 
Після окупації Криму цей прапор в Україні все більше починає асоціюватись не просто як символ антиукраїнської істерії, а як символ новітнього російсько фашизму - РАШИЗМУ.
 
Тому думаю, що подібні ініціативи потрібно розповсюдити по всій Україні і заборонити його використання:  http://panoramanews.com.ua/kiev/rossijskaya-simvolika-budet-zapreshhena-v-nekotoryx-gorodax-ukrainy.html
Це була би адекватна відповідь ситуації. Російський прапор це прапор окупанта і агресора.
 
Тим більше, що український прапор в окупованому Росією Криму окупаційна влада визнала прапор України "розпалюванням ворожнечі" і " пропагандою винятковості.
© Слово [06.05.2014] | Переглядів: 2982

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.1/27

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook