для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

До відома Олександра Турчинова. À la guerre comme à la guerre


До відома Олександра Турчинова. À la guerre comme à la guerre
Спочатку новини.
 
Під Слов'янськом Донецької області в понеділок загинули четверо людей, близько 30 осіб дістали поранення.
У районі Слов'янська (Донецька обл.) з великокаліберного кулемета було підбито вертоліт Збройних сил України МИ-24, повідомляє прес-служба Міноборони України в понеділок.
Невідомі обстріляли мікроавтобус з українськими силовиками на ділянці між блокпостами "Слов'янськ" та "Долина"
У місті Свердловську Луганській області семеро озброєних бойовиків "південно-східної армії" перекрили проїзд автомобілям КамАЗ та ЗІЛ.
Як повідомляє відділ зв'язків із громадськістю Головного управління МВС у Луганській області, після того, як автомобілі зупинилися, бойовики під загрозою застосування зброї викинули з кабіни авто водіїв та заволоділи машинами.
"Новим видом підривної діяльності агентів диверсійних груп РФ і сепаратистів є роздача отруєних продуктів харчування та напоїв українським військовослужбовцям і місцевому населенню, а також використання в загонах "самооборони" жінок для застосування як "живого щита", - повідомила керівник прес-центру СБУ Марина Остапенко на брифінгу в Києві в понеділок
Озброєні люди, які належать до "південно-східної армії", штурмують Слов’яносербський райвідділ міліції, повідомляє відділ зв'язків із громадськістю Головного управління МВС України в Луганській області.
Бойові дії поновлено в Слов'янську біля телевізійної вишки, є інформація про постраждалих з боку ополченців.
 
Це лише за один день. І далеко не повний перелік. Хотілось би донести до відома Верховного головнокомандувача страшенну «таємницю»: це не мирні протести, не сепаратизм і навіть не тероризм. Це – війна!
 
Поки що діють диверсійні підрозділи РФ, яким допомагають місцеві колаборанти. І доки ми будемо з ними панькатись, доти вони збиватимуть вертольоти, вбиватимуть наших військовослужбовців та патріотично налаштованих громадян. Доти вони захоплюватимуть державні установи та військову техніку.
 
Пора вже остаточно визначитись і припинити теревені про «мирне населення», «сепаратистів» та «проросійських активістів». Мирне населення тому й називається мирним, що сидить вдома, а не стає «живим щитом» для диверсантів за 500 грн. І не вештається по вулицях, озброєне з ніг до голови. І не чіпляє прапори ворожої країни на державних установах. Це пособники окупантів. Те ж стосується й так званих «сепаратистів» та «проросійських активістів». Це колаборанти, п’ята колона, і як з ними поводяться у воєнний час, відомо всім. А ментів та прокурорів, які випускають з-під варти бойовиків, не звільняти з посад, а судити за законами воєнного часу. Як зрадників. Інакше повториться Крим у всеукраїнському масштабі.

 
Дмитро Ремиженко

© Дмитро Ремиженко [05.05.2014] | Переглядів: 3447
Мітки: #Турчинов 

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.3/39

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook