для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Не будь скотиною, не стій в стороні ! Підстав плече !


Не будь скотиною, не стій в стороні ! Підстав плече !
Як вже дістали ті всі "автори" інтернет-істерики про "неспроможну щось зробити нову владу", яка вже АЖ два місяці при владі і нічого не зробила, про Турчинова, Авакова, Парубія, Пашинського та інших, хто віддано працює в Українському уряді та структурах влади.
Працюють віддано, хто як може, з тими можливостями які є, з тими людьми, які залишились від януковичів-попередників.
І щоб Ви знали, то бандити в погонах призначені в міліцію ще Юрою Єнакієвським, а миттєво, ні Аваковим, ні кимось іншим не можуть бути перетворені на порядних, чесних та відданих Україні міліціонерів чи військових.
А от інші "наші", такі як Пєтя Порошенко, Юрочка Луценко, Віталя Кличко, Ге Москаль, та палковнік Гриценко та інші вирішили постояти та відстоятись збоку чистенькими, і подивитись, як "брудниться кров'ю своїх громадян" вся команда Батьківщини та Свободи.
Вони собі їздять по країні як приватні особи, які ні до чого не причетні, і ні за що не відповідальні, піаряться самі як кандидати та своїми порадами "що треба владі робити" і "чому влада нічого не робить" збурюють людей, та наполегливо переконують всіх, що Тимошенко - як "офіційна влада", хоча такою не є, відповідає за ВСЕ.
І роблять "проффесійно" ці хлопці все для того, щоб для більшості українців був привід обливати лайном команди Тимошенко і Свободи, та щоб голосували за тих хто вирішив постояти збоку.
 
А для думаючих громадян, коли ще зовсім недавно опозиціонери до влади януковича Свобода і Батьківщина, роблять все можливе, це привід ці команди поважати.
Бо всі ті, хто стоять осторонь в такий складний для всієї України час набагато гірші за тих, хто щось намагається робити, хай навіть і з помилками. Не помиляється тільки той, хто стоїть осторонь боротьби з ворогом.
© Олександр Башта [05.05.2014] | Переглядів: 3438

2 3 4 5
 Рейтинг: 35.3/26

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook