для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Його опора та підтримка - регіонали.


Його опора та підтримка - регіонали.
Для мене це загадка : Звідки та на підставі чого така "масова любов" ?
 

"П Жити по-новому" настирливо закликає нас кандидат на посаду Президента України Петро Порошенко. Цього ж прагнуть і  студенти та робітники, домогосподарки, інтелектуали. Зміни назріли, але чи можна внести новизну в життя українців, швидкими темпами реформувати суспільство, діючи по-старому? ...Чи можно зміни зробити з командою колишніх регіоналів, «мальованими» рейтингами і відвертою неправдою в словах самого кандидата?
 

А щоб не писати про такі шаблонні зустрічі з виборцями, пропонуєю свій "шаблон", який буде однаковим для всіх міст України.
 

 

 
" Зустріч Петра Порошенка з виборцями м. ____________ була організована з розмахом. Те, що рекламні площі рясніли гарячо-червоними кольорами з невиразним гаслом, нікого, по великому рахунку, не турбувало. Можливо, дійсно нове життя починається із застосування старих (але чи добрих ?) методів ведення агітації. Потім запрошувальними листівками зарясніли дошки оголошень біля під’їздів будинків. Це все на тлі розмов про те, що виборчими справами Петра Олексійовича у м. __________ опікується людина, яка за кілька останніх років встигла змінити кілька політичних сил. До речі і сам кандидат в Президенти Порошенко з легкісттю змінював свої "політичні" уподобання в залежності від кон'юктури та влади.
 
Мова йде про одного із ___________. Свого часу він активно фінансував (ла) ________ революцію і свій зиск від цього отримав (ла), попавши у прохідну частину списку «Нашої України» на місцевих виборах. Але дуже скоро пан (пані) _________ «дрейфонув» трохи лівіше і став (ла) запальним прихильником ходуна «по-путінськи» льотовищем і катальщика по полігону Сергія Тигіпка, опинившись у списках партії «Сильна Україна». Саме від «Сильної України» ___________ було висунуто кандидатом у депутати міської ради по мажоритарному округу восени 2010 року. Але, незважаючи, на перевагу в здобутих голосах виборців, він (вона) мало не програв (ла) ставленику Партії регіонів ______________. Лише перейшовши у ПР, та перетворивши міжпартійний конфлікт у внутрішній, _________________ здобув (ла) місце у сесійній залі міста, а з годом і ВРУ.
 
Але сумніви, що політичний «турист» може вести виборчу кампанію донедавна опозиційного депутата залишалися. Тепер вже тих сумнівів немає
 
Петро Олексійович Порошенко на зустріч із виборцями не спізнюється. Врахував "досвід" свого кума Ющенка, коли той постійно заставляв себе "чекати", а люд наш цього не любить. БМВ сьомої серії останнього покоління доставляє Порошенко до м. ______________.  Як правило,Петро Порошенко підходить до банера з портретами героїв Небесної сотні (якщо є такий у місті ) й, ставши на коліна, схилює голову перед загиблими героями. Віддавши шану полеглим, рушає у напрямку сцени.
 
На запитання, чи знає він про те, що його виборчий штаб очолює «регіонал», відповів, що це неправда. Потім порадив дочекатися прес-конференції або залишити контакти прес-секретарю. Тим часом бодігарди намагалися «відтерти» від свого роботодавця того, хто ставив незручні питання. Втім, супровід Петра Олексійовича записав контакти журналіста, але відповіді на питання про штабіста-«регіонала» досі не надійшло.
 
Виступ Петра Порошенка зі сцени м.__________ був насичений фактами, програмними тезами і доволі змістовний. Після його закінчення співак _________ з гурту ___________ заспівав кілька пісень для всіх хто прийшов на зустріч. А їх було чимало, адже величезні автобуси доставили їх з багатьох регіонів __________ області.
 
Проте, заяви Порошенко і його штабу про  тисячі присутніх на мітингах, м’яко кажучи не відповідають дійсності й завищуються чисельність у 4-5 разів. Можливо, таким самим чином і рейтинги міністра економіки Порошенко в уряді Азарова при президенті Януковичі теж «малюються» подібним чином?
 
Ситуація з «регіоналами» у виборчих штабах Порошенка не є унікальною для України. Такі дані надходять з багатьох регіонів України: Ужгорода, Франківська, Хмельницька, Фастова, Ладижина, Тернополя… Тож навряд чи будемо ми насправді жити по-новому,  якщо «регіонали» прагнуть «перезавантажитись» під зручним кандидатом.
 
Іван Белецький, Ужгород.
1 травня
  

 
За ці плакати нас вигнали з мітингу, який з гучними музиками, проводив Порошенко...Виявляється народ не має право на позицію....а гнали нас Балогині хлопчики з незрозумілою самообороною...Позор вам...і вашим проплаченим фанатам...
© Олександр Башта [04.05.2014] | Переглядів: 2171

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.1/65

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook