пароль
пам’ятати
[uk] ru

Одеса. Очима очевидця


Одеса. Очима очевидця
Читаю я коментарі і моє серце, серце  одесита в 8 поколінні, радіє. Все ж таки не вдалося зломити рашизм нашу Одесу. Судячи з коментарів і діям Одеситів в місті під час рашістско - фашистського шабашу, виявляється що мешканці Одеси на 95 % бандерівці. З почуттям хвилювання і подяки згадую молоденьких дівчат і сивочолих старих, які своїми слабкими ручками виламували каміння з бруківки і підносили їх хлопцям, які в шортах і майках протистояли до зубів озброєної банді, озбройнєної автоматами, пістолетами, ножами, ланцюгами, битами, бронежилетами і міцними шоломами. І Одесити перемогли, не дивлячись на те, що міліція їх захищала і прикривала, коли вони вбивали з автоматів наших Одеситів за спин міліції. Але вроджена російська боягузтво і підлість нападників, все таки дала себе знати. Вони герої проти невеликого мітингу патріотів, коли нападали на них, до зубів озброєні і у величезній кількості за рогу. Але тут, путінські гроші не допомогли. Тут вся Одеса стала на захист свого міста. Тут одесити дали їм відсіч і вони боягузливо побігли, кидаючи свою чудову, придбану за путінські гроші амуніцію. Одесити, звичайно підібрали ці знаряддя вбивства і далі, вже озброєні трофейною зброєю, вирушили знищувати гніздо бандитизму в Одесі.
 
Як видно з відеохроніки, будинок профспілок, виявляється вони давно використовивули і він був їх головною базою, але про це нікому не було відомо. Принаймні осуспільству одеситів. Напевно можновладці знали, але мовчали, бо як стало відомо зараз, вони самі себе вмовляли почекати до вересня, а там «наші» будуть в місті і все, ця, ​​ненависна їм Україна буде знищена. Але події на Сході України їх підстьобнули, вони відчуваючи, що земля горить у них під ногами, зважилися форсувати події і влаштували фашистсько-рашісткій шабаш в Одесі. На щастя, у них нічого не вийшло.
 
Запитаю у Вас. Коли хірург видаляє ракову пухлину, прибираючи деякі частини пошкодженого організму, ми йому вдячні? Звичайно ж так ! Те ж відбулося і в Одесі. Ракова пухлина рашизм - фашизму видалена, правда не повністю. Не треба було гасити будівлю, хай би воно повністю згоріло, забравши з собою основну частину ракової пухлини. До речі, Путін так би і поступив, цьому є багато прикладів, і Беслан, і Рязань, і Московський театр. Але ми все таки демократи і ми не можемо дивитися байдуже, як гинуть люди. Вони, рашісти - нацисти, між іншим, так би себе не вели і це вже багато разів було видно в відеорепортажі . Але Одесити інші! Одесити допомагали вийти з вогню фашистам - рашістам, рятуючи їм життя, правда, без стусанів не обійшлося, але нікого не покалічили, а синці пройдуть швидко.
 
І підпал будівлі був здійснений зсередини, тому що відеохроніка показала, які запаси мали рашисто-фашисти в вигляді горючих матеріалів, було заготовлено чимало,« Коктейлів для Молотова »  а також було богато газових і світло-шумових гранат, автоматів, мачете і пістолетів, не кажучи вже про елементарні дубини. Хтось із фашистів - рашістов, тремтячими від страху руками підпалює запал « коктейлю ...» і не втримавши в руках, упускає підпалену пляшку на купу підготовлених пляшок. Так і спалахнув перший вогонь, який, до речі, був на третьому поверсі. Висота поверху в будівлі, разом з перекриттям 5 метрів. Покажіть мені хоч одного Геракла, який би закинув пляшку на третій поверх, та ще при цьому потрапити у вікно і щоб вона пролетіла при цьому в коридор. Потім, наші «друзі» з Росії привезли якась хімічна речовина, з розряду тих, яким труїли людей в театрі Москви. Напевно хотіли пригостити ним Одеситів, по братськи. Так от, там від вогню вибухнуло кілька балонів з цим газом і багато хто загинув практично миттєво, так як більша частина трупів знайдена в будівлі не обпечена і в легенях у них не виявлено залишків диму. Тобто, вони померли ще до масового поширення вогню.
 
Будемо сподіватися, що на цьому поки протистояння в Одесі припиняться і якщо не буде невдач на східному фронті, то і не відновляться.
 
Слава Україні !
© Tutanhamon [04.05.2014] | Переглядів: 5486

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.8/73

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook