для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Країна = довіра + солідарність


Країна = довіра + солідарність
Відразу скажу, що мені дивно бачити, як розумні дорослі патріотичні люди зараз захоплюються безмежною критикою керівництва власної країни. Тільки-но вийшла стаття колеги Meritus саме такого напрямку. Я б не зважав, якби то написав  один з кацапюків, які тут звичайно чергують. Але пан Meritus відомий своїм патріотичним мисленням.
 
В житті ми постійно опиняємось в ситуації, коли треба зробити висновок на підгрунтті довіри чи недовіри до когось. Як правило, ми виходимо в цьому не так з особистих якостей об'єкта нашого вердікту, як з обставин. Саме обставини, в яких знаходиться об'єкт ("підзахисний" - ОБ) формують для нас картину, вхідні дані. Ну, звісно, і формальні результати діяльності об'єкта.
 
Наприклад, якщо сусід - непогана людина, але пияка, і до нього прийшли його "друзі", я точно знаю, що запозичувати йому цього разу не можна, навіть якщо він поки що абсолютно тверезий і дивиться мені в очі чесно-чесно, і каже, що це - на молоко і хліб.
 
І навпаки. Якщо інший сусід - крадій, який ніколи не пройде мимо того, що "не так лежить", але йому і післязавтра і післяпіслязавтра тре буде інколи запозичувати в мене "да палучкі", я знаю, що він віддасть.

 
Яка ситуація зараз в керівництві України і навколо. Майдан схвалював кандидатури. Майдан може зібратися, в разі потреби, знову. Громадський контроль набирає обертів. В складі керівництва країни - Тетяна Чорновіл та Андрій Парубій. Прийнятий закон про доступ до інформації. Взагалі, приймається прірва реформаційних законів. Єдине гальмо тут - ригало-комміки, які вдало блокують прийняття багатьох дуже важливих законопроектів. В тому числі, тих, що їх необхідно прийняти для забезпечення придушення тероризму на Сході.
 
Зовнішнє середовище так само не дозволить гипотетичному зрадникові шкодити українській обороноздатності та реформуванню країни. Якби таке сталося, ми вже були про це поінформовані від американських ЗМІ. Бо ЦРУ та ФБР за цим 100% найуважніше стежать.
 
З іншого боку, хіба не зрозуміло, що керівництво країни не може дозволити собі гратися у чапаєва під час серйозної шахової партії. Тут рішучість - далеко не головна якість.
 
Я пропоную, вслід за шановною харків'янкою пані Колоколовою, виступ якої щойно висів на Лінкодромі, якомога поширювати громадську присутність всюди, де тільки можливо, аби кожен чиновник твердо знав, що за ним уважно стежать активісти, безліч активістів. Аби кожен зрадник знав, що для нього вже відлили іменну кулю. Тобто, наша солідарність, згуртованість, неминуче створять умови, за яких буде неможливо сховатися пристосуванцям, крадіям та зрадникам. Це діє во всіх без винятка країнах Заходу, буде діяти і в нас.
 
Тож давайте стримуватися від надто палких обвинувачень, лише на підгрунтті того, що нам щось таке здається. Під час суворих випробувань ми маємо бути стриманими і непохітними в своїй вірі в країну і в її світле майбутнє. Тоді ніхто її в нас ніколи не відбере. Нам є кому допомогти, є кому захистити в крайньому випадку. Звісно, я кажу про наших братів на Заході. І на Заході України і в Західному світі в цілому.
 
Головне - спокійно працювати, готуватися до захисту країни та бути активним громадянином.
 
Україна переможе!
 
Слава Україні! ukr
© Кіт [30.04.2014] | Переглядів: 964

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.0/26

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook